keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Vuoden eka

Pitkästä aikaa postausta! Takana rankin ja kiireisin lukukausi mun opiskeluhistoriassa. Nyt vihdoin ehtii hengähtää ja vakaasti päätin, etten noin montaa kurssia kerralla enää ota. Siinä vaiheessa, kun saa stressistä fyysisiä oireita, voi olla ihan paikallaan miettiä kannattaako niin kamalasti tehdä töitä. Keväälle olen valinnut nyt vähän kevyemmin kursseja ja voi olla, että yhden pudotan vielä kalenterista pois ja jätän ensi vuodelle.

6120162

Tunika - Vero Moda/ Mokkahame (Uusi!) - Lindex/ Sukkahousut - Lindex/ Saappaat - Skopunkten

6120161

Hassua sekin, että sitten kun vihdoin saa ottaa rennosti onkin aivan valtavan huono omatunto ja olo, että pitäisi olla tekemässä opiskeluhommia. Pari päivää olen tässä joutunut melkein harjoittelemaan ottamaan rennosti. Olen lojunut sohvalla, lukenut ja tuijotellut telkkua. Nyt vasta alan saamaan sen pienen lomamoodin päälle ja iskostettua sen ajatuksen päähän, että on ihan jees ottaa välillä rennosti.

6120164

Tänään kävin ensimmäistä kertaa joulun jälkeen kotona. Oli ihana nähdä koiria ja ikävä olikin jo ihan valtava! Jaksoin ja ehdin myös pitkästä aikaa laittaa päälle jotain muuta kuin lökäriä, joten oli pakko ottaa asukuvat samalla. Päällä on uusin ostos mokkahame, jota olin kuolannut koko syksyn. Löytyi alesta, josta ostin yhden toisenkin hameen, josta olen haaveillut. Siitä voisi ottaa asukuvaa sitten seuraavaan postaukseen, jonka lupaan tehdä hieman nopeammalla aikataululla kuin tämän. ;)

3 kommenttia:

 1. Oon hakemassa nyt keväällä samaan koulutusohjelmaan missä sinä nyt opiskelet ja ihan mielenkiinnosta kysyisin et montako kurssia sulla oli kerralla, että se tuntui tosi rankalta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut hieman venähtäneestä vastauksesta! :) Mulla oli nyt kerralla menossa kahdeksan kurssia. Saman verran opiskelin kyllä aikaisemmillakin lukukausilla, mutta silloin kurssit oli jaettu useampaan periodiin. Nyt tein ne kaikki yhdellä ja samalla periodilla, ja sen takia kalenteri oli aivan järjettömän täynnä. Muutama kurssi oli vielä hyvin aikaavievä ja niissä oli tarkat viikoittaiset deadlinet. Kyllä näistä nyt selvisi, kun väkisin puski läpi ja aikataulutti, mutta ei jäänyt kyllä aikaa millekään muulle elämälle niiden lisäksi. :D

   Poista
  2. Hauskaa törmätä muuten uusiin mahdollisiin KTMT:läisiin ja tsemppiä hakuun! :)

   Poista