maanantai 21. syyskuuta 2015

Kukkamekko

H&M:llä on koko kesän ollut myynnissä toinen toistaan söpömpiä skater-mekkoja, mutta milloinkaan en ole onnistunut bongaamaan oikeaa kokoa. Nyt törmäsin jopa kahteen eri väriin oikeassa koossa ja vietin lähemmäs puoli tuntia sovituskopissa mietiskellen kumman vien kotiin. Toinen vaihtoehto oli yksivärinen armyvihreä mekko ja toinen tummanpunainen ja ruusukuvioinen. Tarkoituksena oli samalla löytää mekko joka mätsäisi hiljattain ostamaani keltaoranssiin neuletakkiin. Olin siinä luulossa ettei kukkakuvioinen sopisi ja olin jo kiikuttamassa vihreää kassalle. Onneksi tajusin kuitenkin testata sopiiko keltainen ruusumekkoon ja sopihan se! Mekko lähti mukaan ja olen nyt siitä lähtien käyttänyt tätä, varmaan jo neljättä päivää peräkkäin. Aika olisi ehkä jo vaihtaa asua, mutta tämä on niin mukava päällä.

209151

Mekko - H&M (Uusi!)/ Neuletakki - Cubus/ Kaulahuivi - H&M (tuubihuivista tuunattu)/ Laukku - Second hand/ Tennarit - Skopunkten

209152

Huomenna on harvinainen tilanne. Mulla on kaikki tämän hetken opiskeluhommat hoidettu, ei ole luentoja ja saan ottaa koko päivän ihan lunkisti. Hieno fiilis siitä, että on ollut niin reipas! Vaikka vähän harmi se on ettei ole tekemistä, pidän opiskelusta niin hurjasti. Tiistaina pääsee sitten taas kandisemmaan ja torstaina on taas maisemantutkimusta.
Keskiviikkona on myös jokavuotiset Yrjönkadun Approt. Ennakkolippu on jo ostettu, haalarit kaapinovessa roikkumassa ja bilefiilis korkealla! Tulee taas hauska ilta, vaikka torstain luennolla ehkä vähän harmittaisikin se kaikki juhliminen. Onneksi luento alkaa vasta kahdeltatoista.

209153

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti