perjantai 4. syyskuuta 2015

Dancing in September

Mulla ei ollut tänään luentoja, niin pääsin pitkästä aikaa kotiin kuvauttamaan päivän asun. Tai tällä kertaa viimeisimmän kolmen päivän asun. Tiistaina hetken mielihalusta ostettu tunika on osoittautunut ihan lemppariksi. Ja ihana tämä onkin! Rakastuin kuvioon, värimaailmaan ja siihen kuinka hyvin tämä sopii ruskeaan nahkaan yhdistettynä.

49151

Luennotkin alkoivat tämän syksyn osalta tällä viikolla. Maanantaina osallistuin ensimmäistä kertaa tutkielmaseminaariin ja kirjoitan nyt jo toisena vuonna kandin. En malta odottaa! Muuten tämä syksy lähti opintojen osalta aika rauhallisesti eteenpäin sillä tällä hetkellä minulla on vain kolme kurssia. Tämä on silti vain tyyntä myrskyn edellä sillä lokakuun lopussa tahti yltyy ja sitten saankin tahkota kahdeksaa kurssia kerralla. Kauhulla odotan, mutta ei auta. Onneksi kurssit kuulostivat sentään mielenkiintoisilta.

49152

Meillä oli koirilla ilmeisesti tänään myös tarve esitellä päivän asujaan, koska löysin lähestulkoon jokaisesta tänään otetusta kuvasta jommankumman. Oikeastihan tuo on ihan rodunomaista toimintaa, joka näyttää vain vahvistuvan entisestään mitä enemmän ikää koirille tulee. Tanskalais-ruotsalaiset pihakoirat ovat todella ihmisläheisiä. Aina siellä missä muutkin ovat. Sohvalla kiehnäävät kyljessä kiinni ja tulevat nukkumaankin samaan aikaan. Nyt otetaan jo asukuviakin yhdessä. Ihanat hassut koirat.

49153

Tunika - Vero Moda Jeans/ Hame - Halpahalli/ Nahkatakki - Only/ Saappaat - Skopunkten

491544 kommenttia:

 1. Hieno asu, ihanat värit! Ja hahhah en kestä jomman kumman koirulin ilmettä tossa tokassa kuvassa :'D kauhee epäluulonen katse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha se on Hyrrä. Ja hurjin vahtikoira mitä maa päällään kantaa! Tai sit vaihtoehtoisesti puusta putos just omena. XD

   Poista
 2. Mukavan näköinen kokonaisuus koirien kera, sopivat kerta hyvin asuun! :)

  VastaaPoista