lauantai 8. elokuuta 2015

Insert brain here

Tämänpäiväinen asu on ehdoton lemppariasuni pitkään aikaan. Mekolla on ehkä jotain tekemistä asian kanssa, sillä se on Ivana Helsingin. Olen haaveillut Ivana Helsingin vaatteista jo kymmenen vuotta, siitä lähtien kun yläasteen kuvaamataidon tunnilla kuulin merkistä. Löysin mekon Itiksen pop up- liikkeestä viikko sitten. Mekko on viime talven mallistoa ja nimeltään Celena A.

78152

Mekko - IvanaHelsinki (Uusi!)/ Vyö - Sokos (Uusi!)/ Kengät - Skopunkten/ Laukku - Mango (Uusi!)

78153

Tykkäsin tästä asusta aivan valtavasti, vaikka se oli lämpimään päivään aika huono. Pitkähihaiselle mekolle ja sukkahousuille on silti ihan järkevä selitys, sillä olin tänään seuraamassa väitöstilaisuutta, minne on järkevä pukeutua hieman siistimmin. Heti näiden kuvien jälkeen vaihdoin kyllä rennompaan asuun loppupäiväksi.

78155

Vaihdoin parisen viikkoa sitten myös hiusten väriä, kuten jotkut ovat ehkä huomanneetkin instagramin puolelta. Sain kauan haaveilemani punaisen tukan ja hiustenkasvatusprojektikin edistyy mukavasti. Kävin kampaajalla leikkauttamassa mallia hieman nätimmäksi ja seuraavaksi tarvii näyttää näille saksia vasta loppusyksystä. Siihen asti näiden pitäisi kasvaa ihan siististi.

78151

Minulle on kertynyt useampi asupostaus luonnoksiin tältä kesältä ja tarkoitus olisi julkaista ne pian. Nolottaa ihan miten ne ovat jääneet vain roikkumaan. Ehkä on aika korjata tilanne!

781544 kommenttia:

 1. Tietysti nämä on jokaisen omia mieltymyksiä, mutta kun mielestä mustat sukkahousut on kesällä turhan raskaan näköiset. Lisäksi ne on lämpöisemmät kuin vaaleammat. Ihonväriset sukkahousut tasoittaa ihoa, ja saa jalat näyttämään paremmalta. Minä olisin mielummin nähnyt tuossa asussa ihonväriset sukkahousut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kuten tekstissä lukikin, minulla oli mustat sukkikset siksi koska olin väitöstilaisuudessa. Koska se on arvokas tilaisuus, on sinne hyvä pukeutua siististi ja mustat sukkahousut ovat asiallisemmat kuin ihonväriset. Muuten olen tässäkin mekossa kulkenut paljain säärin näin kesällä. :)

   Poista
 2. Ihanat sukkahousut ja ballerinat :)
  -Judy-

  VastaaPoista