tiistai 7. huhtikuuta 2015

Uudessa kodissa: olohuone

Tasan viikko aikaa ensimmäisestä yöstä uudessa kodissa, ja nyt tämä alkaa vihdoinkin tuntua kodilta. Melkein kaikki laatikot on jo purettu ja muutama huonekalu vielä etsii paikkaansa, mutta muuten kaikki alkaa olla kunnossa. Tästä tosin alkaa nyt se suurin projekti eli sisustaminen. Projekti joka ei valmistu varmaan milloinkaan. Alla kuitenkin kuvia tämän hetkisestä olohuoneesta, joka toimii myös makkarina.


74156muokkaus

Maaliskuu oli kyllä kovin koitos hetkeen. Ei enää toista samanlaista kiitos! Muutto ja iso kasa opiskeluhommia yhdessä sumpussa ei ilmeisesti riittänyt, vaan nappasin vielä kovin sitkeän flunssankin elämääni ilostuttamaan. Siitä toivun vieläkin ja edelleenkin saan vain haaveilla salitreeneistä, vaikka nyt vihdoin olisi aikaakin.

7415474151

Onneksi muuten elämä jo hieman rauhoittui, ehtii vähän rentoutuakin. Alle kuukauden päästä on vappukin ja eka akateeminen wappu johon osallistun. Huippua ja jännää! Ehkä haalaritkin saavat vihdoin vähän patinaa pintaansa eivätkä ole niin putipuhtaat enää. Nyt niistä oikein näkee, että hei vaan, tässä kulkee fuksi. :D Kauaa en silti fuksi enää olekaan. Syksyllä alkaa toinen vuosi yliopistossa ja tarkoitus olisi aloittaa kandinkin vääntäminen silloin!

741557415274153muokkaus4 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! :) Tosi ihana tapetti on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja on kyllä, ihastuin siihen ja kakluuniin ensimmäisenä.

   Poista
 2. Kakluuni in aivan huippu ja muutenkin niin viihtyisää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on, mulle oikea dream come true! Ihanaa, että nyt on kakluuni vaikka onkin vaan vuokrakakluuni. :D Ja kiitos! Tämä asunto on kyllä viihtyisyydeltään ihan eri sfääreissä kuin se edellinen.

   Poista