torstai 9. huhtikuuta 2015

Uudessa kodissa: keittiö

Uuden kodin esittelyssä vuorossa keittiö, johon en oikeastaan ole edes tyytyväinen sisustuksen puolesta. Muuten tykkään. On ihan mahtavaa, että on oikea kunnon kokoinen keittiö, eikä enää pientä keittokomeroa. Sain vihdoin mahdutettua keittiööni kahvikeittimenkin josta olen haaveillut vuosia. Vanhaan ei mahtunut vaikka miten päin olisi laittanut.

94153

Kuvan verhot ovat ylpeydenaiheeni. Sataprosenttista varmistusta en ole asialle saanut, mutta melko varmasti verhot ovat Porin Puuvilla Oy:n tuotantoa. Pala historiaa siis keittiössä ja sopii kuvioon muutenkin. Vanhassa puuvillatehtaassa, jossa sijaitsee Porin yliopistokeskus luuhaan muutenkin päivät pitkät opiskeluiden vuoksi.

94155

Mulla on paljon suunnitelmia keittiön suhteen, malttamattomana odotan, että pääsisin niitä jo toteuttamaan. Esimerkiksi keittiöntuolit olisi tarkoitus maalata kaikki eri väreillä ja mattoja tarvitsen ehdottomasti lisää. Kattolampun aion heivata varastoon kunhan saan hankittua uuden tilalle.

94156

Sekalaisten kuppien ja mukien kokoelmaakin olen innostunut taas kasvattamaan muuton jälkeen. Tarkoitus olisi löytää kupeille joku kiva teline johon laittaa esille.

941542 kommenttia:

  1. Ihania noi erinlaiset mukit! Ja keittiöstä tuli niin lapsuuden yks talo jossa asuttiin mieleen. :)

    VastaaPoista