sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Kiire ja kaaos

Löysin uuden asunnon, puutalosta. Talo on vanha ja kaunis, ilmeisesti suojeltu. Siellä on kauniit vanhanaikaiset tapetit ja olohuoneen nurkassa on kakluuni. Talo täynnä historiaa ja tunnelmaa, juuri siis minulle sopiva! ♥

83152

Viisi vuotta tässä nykyisessä asunnossa oli tarpeeksi. Tämä talo on käynyt kovin levottomaksi tässä vuosien aikana ja tilaakin kaipaan lisää, vaikka olen tässä kyllä viihtynyt. Mikään muu asunto ei ikinä vain tuntunut oikealta, kunnes reilu viikko sitten löysin edellä kuvaillun asunnon. Kuluneen viikon aikana kävin sitten sitä katsomassa ja sain allekirjoittaa vuokrasopimuksen. Huhtikuun alusta lähtien saankin sitten asua asunnossa, josta kaikki ystävänikin sanoivat, että kuulostaa ihan sun paikalta. Olen onnellinen!

83151

Vaikka minulla onkin muutto ihanaan asuntoon edessä, kuvaa postauksen otsikko ehkä elämää tällä hetkellä parhaiten. Reilussa kolmessa viikossa yritän selvitä isosta kasasta opiskelutöitä, sekä muutosta. Kiire on kova ja kaaos muuttolaatikoiden keskellä melkoinen. Olo on jopa hieman epätoivoinen välillä, että selviänkö tästä oikeasti. Aika puskea sillä kuuluisalla suomalaisella sisulla eteenpäin!

4 kommenttia:

 1. Onkos Viikkarissa vaiko Kuukkarissa?
  T: viikkarilainen puutaloilija :)

  VastaaPoista
 2. Moro! Heitän sinua haasteella kaiken kiireesi keskelle ;)

  http://narseskanelamaa.blogspot.fi/2015/03/liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toteutan heti kunhan kiireiltäni ehdin. :D

   Poista