perjantai 23. tammikuuta 2015

Sitsit!

Joku ehkä jo instan puolelta huomasikin, että meillä oli sitsit keskiviikkona. Nämä oli ensimmäiset sitsit, joihin oon ikinä osallistunut ja oli kyllä hauskaa! Huippua olla itsekin nykyään mukana kaikissa akateemisissa juhlissa, tavoissa jne.

Sitsit ovat siis akateeminen pöytäjuhla, jossa syödään, juodaan, lauletaan juomalauluja ja pelataan pelejä. Sitseillä noudatetaan tarkkoja sääntöjä ja iltaa vetävät toastmasterit. Sääntöjen rikkomisesta saa rangaistuksia. Itse olen vielä aika kokematon mitä tulee sitseihin, joten jos joku haluaa tietää aiheesta enemmän, googlella löytää varmasti tietoa. :)

sitsit1

Meillä oli sitseillä teemana international. Pukukoodina haalarit + jokin omaan kotimaahan tai kotikaupunkiin liittyvä stereotypia. Meinasin aluksi pukeutua aiheena Porirock, mutta toteutus ontui, enkä onnistunut löytämään sifonkihuiviakaan. Päädyin sitten laittamaan vain pinssin, jossa Porin vaakuna. Ja sainpa haalaritkin ensimmäistä kertaa käyttöön! Oli hauska tunne olla kerrankin yksi niistä, jotka kulkevat kaupungilla haalarit päällä. :D

sitsit 5sitsit 4sitsit 3sitsit 6Ei kommentteja:

Lähetä kommentti