tiistai 30. joulukuuta 2014

Bring your paintbrush, we're painting the town!

Niin se vaan alkaa tämäkin vuosi olla pian taputeltu, vaikka just vasta oli tammikuu. Ainakin omasta mielestäni. Kulunut vuosi onkin mennyt aivan älyttömän nopeaan, mutta eipä mikään ihme sillä tämä on ollut ehdottomasti koko elämäni paras vuosi! Olen kokenut kaikkea mahtavaa, reissannut pitkin Suomea ja ulkomaillakin, viettänyt aikaa ystävien ja perheen kanssa. Mun elämäni kannalta mullistavinta on ollut päästä opiskelemaan alaa, joka on ollut haave jo 6-vuotiaasta asti ja tätä ennen kahdeksan kuukauden työrupeama samalla alalla. Kuluneen vuoden draamattomuus on ollut myös ihan huippua, vihdoin mulla on ympärillä vain sellaisia ihmisiä joiden kanssa on hyvä olla ja elää. :)

3012141

Mekko - Indiska (Uusi!)/ Kaulakoru - Indiska/ Saappaat - CipCap/ Kello - Bijoux

3012144

Näin tänään pitkästä aikaa ihanaa Sannia. Viimeksi nähtiin joskus syksyllä, aivan liian pitkä aika olla näkemättä. Tosin, kuten Sanni mulle tänään totesi, sellaista se on, kun asutaan eri kaupungeissa ja molemmat opiskellaan yliopistossa. Aina on jompikumpi uppoutuneena johonkin tenttikirjaan tai sormet sauhuten luentopäiväkirjaa kirjoittamassa. Mutta onneks on puhelimet keksitty, niin ollaan aina kiireistäkin huolimatta yhteyksissä! ♥

3012146

Nopeat asukuvat tietty otettiin tänään myös ja Sanni otti musta taas ihan huippuja kuvia. Kiitos Sanni! Siksi näitä onkin nyt joku miljoona esillä, en osannut päättää vain muutamaa. Pahoittelut. :D

Mekko on ihan uusi ostos Indiskasta. Porin Indiskasta vielä kaiken lisäksi! Enpä olis uskonut tätäkään päivää koittavan, kun Poriin aukeaa Indiska. Tuntui niin epätodennäköiseltä ennen Puuvillaa, että kyseinen kauppa tänne saataisiin.

3012142

Kumma muuten miten sitä aina haksahtaa normaalihintaisiin vaatteisiin vaikka niin on olevinaan aleostoksille lähdössä. Tämäkin mekko oli kevään mallistosta ja normaalihintainen siis. No.. Puuvilla on vielä aika vähän aikaa ollut auki, ei sinne vielä ole paljoa aletuotteita ehtinyt kertyäkään. ;)

3012145Ei kommentteja:

Lähetä kommentti