lauantai 27. syyskuuta 2014

Porin päivä 2014

Jestas meillä on ollut kiireistä opintojen kanssa. Seitsemän kurssia heti ensimmäisellä periodilla, ei voi väittää, että olisi mikään pehmeä lasku. Toisella periodilla onneksi helpottaa ja silloin opiskelenkin vähän normaalimpaan (yleisempään) tahtiin, kolmea tai neljää kurssia samaan aikaan.
Mielenkiintoisia nämä opinnot kyllä on, ei voi valittaa, mutta tahti on alusta asti kyllä kova. :)

279144
Kohta lentää pärekori!

Tänään kävin ystäväni Annen kanssa Porin päivän markkinoilla kiertelemässä kojuja ja seuraamassa pärekorinheiton epävirallisia MM-kisoja. Lisäksi syötiin Porilaiset kuten asiaan kuuluu ja kävimme Satakunnan museossa. Taidettiin me metrilakuihinkin haksahtaa. :D

Ei me kauaa jaksettu pärekorinheittoon keskittyä, mutta hienosti näytti korit lentävän. Jopa niin hienosti, että yksi saatiin melkein päällemme! Siitä siirryttiin sitten Porilaisten kimppuun ja kun syöminen kerran aloitettiin, vyöryttiin Jätskibaari Vohveliin syömään vielä jälkkärit. Vohvelista löytyy muuten Porin parhaat jäätelöt ja kaikki on vielä itse valmistettu. Kyllä sen maistaakin, ihan taivaallisen makuisia!

279145
Porilainen
Eipä mulla mitään muuta ihmeellistä nyt ole elämässä tapahtunutkaan. Tämä Porin päivä tais olla jännin. Lähinnä oon opiskellut, nukkunut aina kun mahdollista ja olin mä tuossa Yrjönkadun approssakin keskiviikkona. Odotan sitä toista periodia, että tämä tästä vähän rauhoittuisi. Älkää ymmärtäkö väärin, opiskelu on kivaa ja ala just oikea, mutta vastapainoksi haluan jotain muutakin. Olisi esimerkiksi ihan huippua, jos pääsis salille ja Zumbaan taas viikoittain! :)

279142

Kukkakuvioinen collegepaita - Second Hand (Vero Moda)
Toppi - GT
Farkut - Cubus (Uudet!)
Nahkatakki - Zalando (Only)
Kaulahuivi - Second Hand
Laukku - Daniele Donati
Tennarit - Think! Shoes

279143

Kamalan vähän sain nyt tekstiä aikaiseksi, mutta se nyt ei ehkä ole mikään maailmanloppu. Tarkoitus olisi tänään saada ainakin yksi essee valmiiksi ja lukea tenttikirjaa, joten ehkä parempi keskittyä nyt niihin eikä blogiin. :D

2791412 kommenttia: