sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Keltainen ja okranvärinen maa

Sain mun ihanan Katrin Suomeen ja käytiin mm. Porin nepalilaisessa ravintolassa Yak & Yetissä syömässä, shoppailemassa ja ollaan vaan hölötetty ihan hulluna. Nyt kun onnistuu ihan livenä! ♥

Eilen vietin mun 24-vuotis synttäreitäni. Kävin ystäväni kanssa Miamissa syömässä, juotiin Havannassa drinksut ja sitten elokuviin. Käytiin katsomassa As Above/So Below, joka tuli eilen ensi-iltaan. Ensimmäinen elokuvateatterissa näkemäni kauhu ja tykkäsin kyllä! Katson siis aivan hulluna kauhua ja mua on vaikea pelästyttää, eikä mikään jää kummittelemaan uniinkaan ja siksi yllätyinkin iloisesti, että As Above/So Below oli oikeasti minusta pelottava. Suosittelen!

149142

Toppi - JC
Paita - Gina Tricot
Legginssit - Lidl
Kaulahuivi - Second hand
Laukku - Second hand (H&M)
Tennarit - Think! Shoes

149141

Yliopistokin on alkanut mukavasti. Meillä on ihan huippuja opiskelijoita, mukavat opettajat ja mielenkiintoiset luennot (jos ei lasketa ruotsia ja viestintää :D). Kamalasti vain jo hommia ja mulla onkin mennyt kaikki aika niitä vääntäessä. Nytkin pitäisi kirjottaa yhtä ryhmätehtävää ja lukea paria kirjaa! Niinpä niin.. No jos en ole viiteen vuoteen opiskellut niin ei ihmekään, että on aluksi vähän hakemista tän kanssa. Äkkiäkös nämä opiskelutouhut palaa mieleen. :)

149143

Innostuin tässä vähän shoppailemaankin synttäreiden kunniaksi, kun vielä ei ole tämä opiskelijoiden köyhyyskään lyönyt päin kasvoja. Nahkatakki oli oikeastaan synttärilahja äidiltä ja isältä, koska vanha takki oli jo aivan hajalla. Takki on Onlyn ja tilattu Zalandolta, mustan sijaan päädyin tällä kertaa ruskeaan.

 Lisäksi Zalandolta on tulossa vielä yksi älyttömän ihana neuletakki, sellainen pitkä joita näkyy katukuvassa paljon. Tähän lenkkarimuotiinkin hurahdin ja ostin alla olevat kengät Kookengästä hintaan 49,95. Näyttää omaan silmääni tosi kivalta, varsinkin niiden pitkien neuleiden kanssa! Ja tällainen supermukava muoti sopiikin mulle aivan mainiosti. Nämä mun paljon parjaamat lättäjalatkaan eivät särje lenkkareissa. :)

149144

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti