lauantai 30. elokuuta 2014

Virallisesti fuksi

Yliopiston orientaatioviikko ja ensimmäiset opiskelijabileetkin ovat nyt ohi ja tänään ehdin vihdoinkin bloginkin puolelle. Viikko on tosiaan ollut todella kiireinen, paljon on tullut uutta asiaa ja nappasin flunssankin alkuviikosta. Olen jo pidemmän aikaa tuntenut oloni vähän vetämättömäksi ja aivastellut, mutta stressin ja jännityksen purkautuminen ekan yliopistopäivän jälkeen taisi sitten lopulta laukaista sen. Orientaatioviikon puskin siis läpi puolikuntoisena ja siksi se niin rankalta varmasti tuntuikin. Kuumeessakin olin parina iltana.

308141

Mekko - Vila (Uusi!)
Farkkuliivi - H&M
Kaulahuivi - JC
Laukku - Daniele Donati
Rannekoru - äidin tekemä ♥
Laukku - Daniele Donati

308142

Yhdet opiskelijabileetkin sain tällä viikolla kokea opiskelijatalo Saikussa ja kyllä oli hauskaa! Meillä on ihan mahtava opiskeluporukka ja kaikki muutkin yliopistolla vaikuttaa ihan huipputyypeiltä. Kelpaa siinä porukassa viettää seuraavat viisi vuotta. :)

Kamalasti tuli kyllä uutta asiaa tällä viikolla. Paljon asioita selvisi, mutta monesta asiasta olen vielä vähän pihalla. HOPS-aika on parin viikon päästä niin silloin olen toivottavasti entistä viisaampi mitä tulee kurssivalintoihin. Eiköhän tämä tästä lähde rullaamaan, uudet jutut aika usein tuntuvat aluksi kamalan hankalilta ja sekavilta vaikka todellisuudessa olisikin ihan simppeli juttu.

308143

Asukuvissa on päällä uusin mekkoni jonka löysin eilen Vilasta. Menin eilen ystäväni kanssa kaupunkiin asenteella en mä mitään osta, mutta näin siinä nyt sitten kävi. Mut ei näin hienoa mekkoa voi vastustaa!

308144

Mätsäsin mekon hooämmän liiviin, ikivanhaan huiviin jota en ole aikoihin käyttänytkään ja Think! Shoesin tennareihin ja tästä tulikin tosi kiva asu. Tykkään! Tämä mekko oli siitä tosi kiva myös, että tämä sopii hyvin farkkujenkin kanssa. Hilaa helman vain vähän ylemmäs ja rypylle niin menee hyvin vähän pidempänä paitana. Monikäyttöiset vaatteet on ihan parhaita! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti