maanantai 11. elokuuta 2014

Jojo 10 vuotta!

Tänään on tasan kymmenen vuotta siitä, kun meidän vauhtipappa Koogarden´s Vermont Jojo syntyi. Vaikea uskoakaan, että meidän poika on jo seniori-ikäinen pappa. Tai ainakin pitäisi olla, käytös onkin sitten asia erikseen. :D Jojolla riittää virtaa, lelut on lemppareita ja fyysinen kunto on niin kova, että siinä jää moni nuorempikin koira toiseksi!

jojo101

Jojo tuli meille yhdeksän kuukautta sen jälkeen, kun meidän edellinen koiramme Laku oli kuollut. Alunperin meidän ei edes pitänyt hankkia enää koiraa, mutta niin siinä vaan kävi, että puolen vuoden jälkeen katseltiin netistä eri rotuja ja valinta osui Tanskalais-ruotsalaiseen pihakoiraan. Pian syntyikin sitten Jojo sisaruksineen ja tästä pentueesta saimme sitten Jojon. Komean ja rohkean pojan, aivan valloittavan persoonan. :)

jojov1

Jojo on ollut jo pennusta lähtien todella rohkea ja rodulleen ominaisesti myös auttaa ihan kaikessa. Ylhäällä olevassa kuvassa auttaa minua ilmeisesti meikkaamaankin. :D Oon kuvassa btw vasta neljäntoista. Enpä olisi uskonut, että tasan kymmenen vuotta tuon kuvan jälkeen olen yliopistossa, jos vähän poiketaan sivuraiteille.

jojov2
Pienen pojan palliton takamus. :D
Mulle on jäänyt Jojon pentuajoista mieleen se miten pojalla oli aivan tuhottomasti ylimääräistä nahkaa. Ilmeisesti enteili sitä kuinka iso Jojosta loppujenlopuksi kasvoi, hieman suurempi kuin rotunsa edustajat yleensä. Poika oli myös todella kömpelö, muksahti kumoon joka ikiseen matonreunaan ja kynnykseen. :D

jojov3

Mullistavin juttu Jojon elämässä oli varmasti se, kun meille saapui alkuvuodesta 2007 toinen koira Hyrrä. Jojon suhtautuminen Hyrrään oli aluksi lähinnä kauhunsekaista hämmästystä, että viekää tuo termiitti pois mun kimpusta. Tilanne tietysti muuttui, kun Hyrrä kasvoi naiseksi ja sai ensimmäiset juoksunsa. Kyllä siinä suli Jojonkin sydän, kun olikin ihanan tuoksuinen narttu talossa. ;)

jojov4
Pakokauhu!

Nykyisin sitten leikitäänkin jo yhdessä, ainakin välillä sillä Jojo ja Hyrrä ovat aika erilaisia luonteeltaan. Hyrrä on kyllä selkeesti ottanut Jojon esikuvakseen ja vaikka onkin narttukoira, nostaa jalkaansa ja merkkailee lenkillä. Kelpaa sitä noin komeasta uroksesta kuin Jojo ottaakin mallia!

jojo104
Pikkuapinat ♥


jojo102
Kun yksi lelu ei riitä.

Koogardens Vermont Jojo 10 vuotta!
Onnea meidän rakkaalle pojalle! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti