lauantai 14. kesäkuuta 2014

Maximitassa

Mulla tuli totaalinen hurahtaminen maximittaisiin mekkoihin ja hameisiin parisen vuotta sitten. Tässä kävin joku ilta vaatekaappiani läpi ja totesin niitä kertyneenkin sinä aikana melkoisen paljon. Ihan näinkin turha aihe nyt postattavana kuin kaikki maximekkoni ja -hameeni!

146141

Tämän ostin muistaakseni loppukesästä/alkusyksystä 2012 Vilasta. Harmittavan vähän tulee käytettyä.

146142

Zarasta keväällä 2013. Tykkään tästä hameesta todella paljon, mutta koen vaikeaksi yhdistellä mihinkään muihin vaatteisiin. Lisäksi tässä hameessa riittää kangasta vaikka otin kokoa pienempänä kuin mun vaatteet normaalisti on.

146143

Zarasta myös, kesällä 2012. Tämä oli ihan ensimmäinen hamemallinen maxini. Ostin kesäreissulta Helnsingistä, kun kehitin itselleni pakkomielteen, että nyt on pakko saada maximittainen hame. :D

146147

Uusin ostos, joka onkin näkynyt lähiaikoina blogin puolella todella paljon. Tämä ostettu Porin Maanalaisesta ja on Vero Modan.

146145

Ginan raitamekko kesältä 2013.

146144

Ja tämä myöskin Ginasta viime kesältä. Samaa mallia, kuin ylläolevakin. Ostin molemmat mekot samassa koossa, mutta taas sai huomata eri väristen kankaiden erot. Tämä pienentyi pesussa aika reippaasti, kun taas valko-harmaa pysy ihan hyvänä.

146146

Ihan ensimmäinen maxini. Tokmannista kesällä 2012 erään toisen bloggaajan inspiroimana. Tämä saatiin nyt pitkästä aikaa korjattuakin joten ehkä tätä tulee nähtyä päälläkin. Vähän on ollutkin jo ikävä tätä mekkoa!

146148

Viimeisenä se juhlavin kaikista. Tilattu keväällä 2013 Quiziltä ja oli päällä kummitytön ristiäisissä. :)


Jestas kun tämä postaus oli muuten työn ja tuskan takana. Mulla päätti Picasa sanoa sopimuksen irti kuvia ladatessa ja lopulta koko pirun ohjelmakaan ei enää auennut. Parisen tuntia sen kanssa tappelin, jotta sain sen taas toimimaan. En voi muuta sanoa kuin, että luojan kiitos Google on olemassa! :D
5 kommenttia:

 1. Mekot on paremman näköisiä sinulle kuin hameet ja tuo kukallinen on ihan huippu. Olet siinä niin kaunis. Lila mekko on myös kaunis. Itse en vain tykkää, jos on toinen puoli olkaimeton. Mustaraidallinen on myös sinulle hyvin sopiva arkimekko.

  Eli 1.kukkamekko, 2. lilamekko, 3. mustaraitamekko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no noi hameet ei oo nyt kovin edukseen ton topin kanssa, en tota ikinä edes käytäkään. Yritin vaan valita jotain neutraalia, koska nyt oli hameet esillä. :)
   Ja toi kukkamekko on kyllä ihana, tykkään kans. :)

   Poista
  2. Totta, nuo hameet voivat olla kauniita jonkun erilaisen yläosan kanssa esim. jonkun tumman topin tai puseron. :)

   Poista
 2. Mulla on tismalleen samanlainen maxi kun toi valkoharmaaraidallinen pinkillä vyötäronarulla, se on vaan tosin lidlistä ostettu :) oma lempparini noista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kans yks mun lemppareista. Voiskin laittaa sen nyt viikonloppuna päälle! :D

   Poista