perjantai 23. toukokuuta 2014

Kylän valkoisin kalkkilaivan kapteeni

Joka kesäinen epätoivon hetki. Mitä jos ei vain rusketu? Minä meinaan en, en sitten millään. Palan kyllä oikein helposti, mutta edes tämä palanut ei muutu rusketukseksi sitten myöhemmin. Musta tulee vain punainen, tosi kiva. Jossain vaiheessa turvauduin itseruskettaviin, mutta tatuointien jälkeen en viitsi. Pelkään, että kuvien valkoiset kohdat muuttuvat itseruskettavalla lähinnä p*skanruskeiksi. Eli kalkkunakoivilla tepastellaan koko kesä!

235143

Huomenna olen tosin suuntaamassa Yyteriin ja siellä tulee otettua aurinkoakin. Kiva se on aurinkoa palvoa meidän kalkkilaivan kapteenienkin! Muistaa vain läträtä kunnon annoksella aurinkorasvaa. Mieluummin ne kalkkunakoivet kuin possunpinkki iho. :D
Ollaan menossa Yyteriin pyörillä niinkuin viime vuonnakin. Eväät on jo valmiina rantaa varten ja vielä pitäisi kaivella digipokkarin laturi jostain hukasta, että saisin ikuistettua reissun kuviin.

235141

Toppi - GT
Hame - Second Hand (H&M)
Neule - Second Hand (H&M)
Kiilakorkoavokkaat - Skopunkten

235142

Taas on ollut suunnitelmissa vaikka mitä kesäreissujakin. Perinteisesti menen taas Turkuun Keskiaikamarkkinoille, tällä kertaa seurana Sanni ja toisen ystävän kanssa ollaan suunniteltu Helsingin reissua. Can't wait! Sannin kanssa on nyt kesällä vielä luvassa ties kuinka monet kuvausreissut ja ties mitkä seikkailut, kun meidän tuleva Indiana Jane viettää kesän Porissa kesätöissä. :)

235145
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti