tiistai 6. toukokuuta 2014

Arkea

Tulin tulokseen, että mulla on blogissa liikaa asupostauksia. Haluan jotain muitakin postauksia sinne sekaan ja ensimmäisenä ajattelin kirjoittaa arjestani. Blogeissa nostetaan usein näkyviin erityisesti kaikki erityiset tapahtumat, tätä on tunnuttu kritisoitavan netissäkin eri keskustelupalstoilla miten joissakin blogeissa kaikki on aina vaan luksusta, ihanaa ja juhlaa. Tiedä sitten onko tämä totta, itse en lue kuin muutamaa blogia ja niissä tuota ei ainakaan näe. No mutta, oli asia miten tahansa, tässä minun arkeani kuluneen viikon sisällä.

Untitled
Töissä lounasta söpöstä eväskiposta, jonka ostin Sundsvallista.

Ison siivun arjesta vie minulla työt. En nyt paljasta missä teen töitä vaikka osa sen on jo ehkä pystynyt arvaamaan, mutta työtä teen lähinnä koneella ja jonkin verran teen myös asiakaspalvelutyötä. Rakastan tämän hetkistä työpaikkaani ja työtäni ja mulla on maailman parhaat työkaverit!

Untitled
 Työpaikan asiakkaille tarkoitetusta lasten leikkipaikasta löytynyt piirros sai hymyn huulille. :D

Olen oppinut töissä paljon kaikkea mielenkiintoista ja toivon, että tästä on myös hyötyä tulevaisuudessa. Tavalla tai toisella. ;)

Untitled
Uudet ostokset nätisti rivissä.

Näin alkukuusta, sopivasti palkkapäivän aikoihin päivitin hieman vaatekaappiani, tai asusteita, miten vaan. :D Posti kiikutti minulle uusia kenkiä viime kesäisten hajonneiden tilalle, Vapputorin kojusta löytyi uusi kevät- ja kesälaukku edellisen hajonneen tilalle (miten mä aina onnnistunkin hajottamaan kaiken) ja kaulahuivi oli vain heräteostos.

Untitled
Venyy, venyy!

Yleensä en jaksa vaihtaa töissä kenkiä, mutta nyt olen jo useampana päivänä käyttänyt uusia kenkiäni. Epätoivoinen yritys venyttää ne jalkaan sopiviksi, jotta selviäisin edes yhden kesän ilman rakkoja. Turha toivo luultavasti. :D

Untitled
Rakkojen torjuntaa.Untitled
Treenin jälkeen palkkarit naamaan pukuhuoneessa.

Treeni on myös hyvin vahvasti minun arjessani. Rakastan urheilua ja treenaan tavoitteena saada rasvaprosenttia reippaasti alas ja lihakset näkyviin. Pyrin vähintään neljään tuntiin viikossa, enempään jos on aikaa. Kaksi tuntia lihaskuntoa ja kaksi tuntia aerobista. Lähinnä käyn nykyisin salilla ja Zumbassa, silloin tällöin lenkillä.

Untitled

Tänään oli vuorossa sali ja käsipäivä. Väkersin itselleni treenivihonkin, jotta pysyn mukana missä mennään. En ikinä muista käyttämiäni painoja ulkoa, onneksi tästä lähtien voin tarkistaa ne vihosta. :D
Loppuviikosta en harmi kyllä ehdi enää salille tekemään jalkapäivää niin tänään vedin extrana vielä muutaman sarjan jalkaprässissä isoilla painoilla. :)


4 kommenttia:

 1. Uijuii mitä ostoksia! Saanko udella mistä tuo ihana laukku ja nuo tosi söpöt raita ballerinat on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) Laukku löytyi vapputorilta jostain kojusta. On merkkiä Daniele Donati ja näytti pienen googlettelun perusteella olevan viime vuoden kevään ja kesän mallistoa. Raitaballerinat on itseasiassa matalat kiilakorkoavokkaat ja tilattu Skopunktenilta. Niitä näytti ainakin eilen olevan vielä saatavilla! :)

   Poista
 2. Oot kyllä löytäny upeita juttuja ! Susta vois hyvin tulla joku tyyliopas tai vastaava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eikai nyt sentään. :D Musta tulee museotantta. ;) Mutta kiitos! Noi oli kyllä onnistuneimmat ostokset pitkään aikaan, mutta kauan niitä metsästinkin! :)

   Poista