torstai 17. huhtikuuta 2014

Shame on me! Reissun iPhone kuvat

En tykkää yhtään julkaista puhelimella otettuja kuvia, mutta en jaksanut jatkuvasti raahata kameraa mukana tai kaivaa esiin niin osa kuvista tulee nyt sitten vähän huonompilaatuisina. Pahoittelen! :D

kuva 1

Aamupalaa sillipurkissa menomatkalla. Wasalinen laiva oli kirjaimellisesti melkoinen sillipurkki, pieni ja tylsä. Syöminen oli lähestulkoon ainoa mahdollinen hupi tai odottaminen tai baarissa istuminen. Oli siellä pieni taxfreekin, sellainen aivan minimaalinen, joka oli kierretty muutamassa minuutissa. Laivareissu kesti neljä tuntia ja kyllä taas suomalaiset osasivat.. Eräs äijäkööri veti melko tukevan humalan jo tuossa lyhyessä ajassa. Sillälailla. :D

kuva 3

Hostelli, jossa yövyimme sijaitsi aivan Sundsvallin keskustassa ja ikkunasta näkyi Kulturmagasinet.

kuva 4

Ruokailua shoppailun lomassa Birsta Cityssä. Yritän päästä viikonloppuna kuvaamaan kaikki ostokset, jotka Ruotsissa tein, että voin ne esitellä bloginkin puolella.

kuva 22

Lauantaina minulla olisi ollut mahdollisuus päästä juhlimaan, mutta ei sitten oikein napannut. Onks musta tullut vanha? :D Ilmeisesti olen jo bilekauteni elänyt vähän nuorempana.

Juhlimisen sijaan päädyin sitten äidin kanssa oluisiin erikoistuneeseen pubiin, The Bishops Armsiin. Mitään en oluista tiedä, mutta laitoin baarimikon suosittelemaan jotain ja päädyttiin saksalaiseen olueen. Oli itseasiassa ihan hyvää vaikken oluista ole ennen välittänyt! Pubi oli todella viihtyisä ja palvelu hyvää ja ystävällistä. Suosittelen käymään, jos joku Sundsvalliin eksyy.

kuva 32

Pubissa istuessa tuli nälkä ja päädyttiin hieman hienompaan raflaan. Kyllä joskus ansaitsee pientä hemmottelua ja vähän tyyriimpää ruokaa. ;) Ravintola oli nimeltään Opus ja suosittelen tätäkin Sundsvallissa vieraileville. Ruoka oli taivaallista!

kuva 5

Laivassa taas matkalla Suomeen. Taxfreehinkin onnistuin tuhlaamaan noin 60 euroa ja kyse ei ole karkista eikä alkoholista. Ostos näkyy sitten mahdollisesti seuraavassa postauksessa.

kuva 42

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti