perjantai 18. huhtikuuta 2014

Clap along if you feel like happiness is the truth

Sain kuin sainkin aikaiseksi kuvattua ainakin osan ostoksista, jotka tein Sundsvallissa. Mitään niin uutta ja ennennäkemätöntä en sieltä tosin löytänyt. Kuten kaikki varmaan tietävätkin suurin osa Suomen liikkeistä on ruotsalaisia. :D Tosin esimerkiksi Indiskasta löysin vaatteita joita ei Suomen liikkeissä ole näkynyt.

184142

Kuvassa olevaan takkiin rakastuin samantien! Se on Vilasta ja maksoi muistaakseni jotain kuudenkymmenen euron paikkeilla. Rakastan tuota kuviota ja sitä miltä se näyttää yhdistettynä kirkkaisiin väreihin kuten pinkkiin.

184141

Takki - Vila
Paita - Zara
Vyö - GT
Legginssit - Vila
Kaulahuivi - Indiska
Kengät - Skopunkten

184144184146

Tätä Indiskan mekkoa olen metsästänyt jo hyvän tovin Suomesta heikoin tuloksin. Tämä oli alunperin tarkoitus ostaa silloin Tampereen reissulta, mutta mekkoa ei löytynyt koko liikkeestä. Sundsvallin Stenstanista tämä sitten löytyi ja vielä kunnon alennuksilla! Kaikki alennetut tuotteet olivat myynnissä vielä -50% lisäalella eli tälle tuli hintaa loppujenlopuksi noin 12 euroa. Ei paskempi diili! Tämä oli mulla jo erään näyttelyn avajaisissa päällä ja sai paljon kehuja. :)

184148

Kaulakoru Indiskasta, hinnasta ei enää mitään käryä, mutta puhutaan muutamista euroista.

184149

Tämä oli koko reissun ihan ehdoton lemppariostos! Viimekesän lempparituoksu, Escadan Cherry In The Air laivan Taxfreestä. Tämä oli siis kesän 2013 Escadan kesätuoksu. Metsästin tätä ympäri kauppoja vielä syksyllä, mutta joka ikisestä paikasta tämä oli jo loppu. Kuka olisi uskonut, että löydän sen loppujenlopuksi pienen autolautan pikkiriikkisestä Taxfree myymälästä! :D

4 kommenttia:

 1. Ihana takki! Ja tuo escadan tuoksu on aivan ihana.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo toi tuoksu on tosi ihana! Ei mikään liian makea Escadan tuoksuks, niinkuin ne yleensä ainakin mun iholle on. :) Mut damn jos noita ei enää tuu mistään löytymään enää ikinä! Pitää olla säästeliäs ton pullon kanssa. :D

   Poista
 2. Tykkään myös takista! Olenkin etsinyt kirsikkaista kesätuoksua, täytyy mennä tuoksuttelemaan tuota Kirsikkaa ilmassa, jos vain jossain näen sitä pullollisen!

  Kävittekö muuten siinä kulttuurikeskuksessa, josta sinulla oli aiemmassa postauksessa kuva? Mitä siellä oli? Aina valmis kulttuurimatkailuun ja tutustumaan uusiin kohteisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivotaan, et löytäsit tota tuoksua jostain, se on tosi ihana tuoksu! :) Kannattaa ainaki netti varmaan koluta läpi, liikkeistä en tiedä löytyykö tota enää, kun on viimekesän tuoksu. Mullakin kävi ihan sanoinkuvaamaton tuuri, että löysin tuon sieltä pikkupurtilosta. :D

   Siis Kulturmagasiinetissä? Joo käytiin me siellä Sundsvallin museossa, mikä oli mulle kyllä vähän pettymys. Odotin jotain hienompaa, mutta ei voittanut ainakaan Satakunnan Museota. :D Lisäks siinä rakennuksessa on Sundsvallin kirjasto ja jotain arkistoja ilmeisesti.

   Poista