perjantai 14. maaliskuuta 2014

Kuvattua: Porin vanha hautausmaaJa alla vielä se kuva jolla osallistuin tällä kertaa Kameraseuran kuukauden kuvakisaan.

"Lepää rauhassa"

2 kommenttia:

 1. Osuin tänään sattumalta blogiisi tuon kanapastasalaattireseptin kautta ja sinullahan on muikean mukavaa menoa täällä! Sait uuden lukijan. :) Ehkä vielä saan aikaiseksi luotua jonkun sopivan profiilinkin, jonka voin tänne liittää. Saako kysyä, mitä tarkoittaa, että sinusta tulee museoihminen - opiskeletko museologiaa? Jos olet aihetta jo täällä käsitellyt, niin voit vaikka linkata siihen tekstiin. Itse olen historiasta tosi kiinnostunut. Onko muuten tuolta Porin vanhalta hautausmaalta olemassa jotain opasta tai kirjaa, jossa kerrottaisiin vanhoista muistomerkeistä ja keitä sinne on haudattu?

  Susku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihana kuulla, että tykkäät. :)

   Oon kyllä opiskellut Museologian perusopinnot jo avoimessa ja tarkotus olis lukea vielä aineopinnotkin sivuaineena kunhan pääsen opiskelemaan. Mulla on nyt haut laitettu sisään Kulttuuri- ja maisemantutkimukseen ja ennenpitkää musta tulee toivon mukaan siis Filsofian maisteri. :) Alan hommia onneks jo teen tällä hetkellä eli kokemustakin jo on. ;)

   Ei oo ainakaan, mitään mistä mä olisin kuullut. Netistä löytyy jotain tietoa ja Satakunnan Museoon jos ottaa yhteyttä niin siellä saattais kans jotain olla, mut siitä en tiedä onko aiheesta tehty kirjaa. :) Sen mä ite muistan, että vanha hautausmaa perustettiin 1800-luvulla Porin ensimmäisen, nykyisen Satakunnan museon tontilla sijainneen hautausmaan tilalle. Se oli jo niin tupaten täynnä ruumiita, että maa oli useita metrejä muuta maata korkeammalla. :D

   Poista