lauantai 8. helmikuuta 2014

Pixie haircut with pink highlights

Vihdoin ja viimein kävin eilen kampaajalla pätkimässä tätä tukkaa vähän lyhemmäksi. Malli taas jo syksystä tuttu pixie ja tällä kertaa vielä edellistä lyhempi. Mulle leikattiin malli, joka on helppo muotoilla eri tyyleillä. Onnistuu ihan tää perus sivulle vedetty, ylös vedetty, keesi jne. Pitää testailla ja vaihdella tyyliä vaikka vaatteiden mukaan. Oonko jo sanonut, että tykkään laittaa hiuksia? :D


Kampaajan yllyttämänä vedin itse vielä päähän vähän raitaa. Vaalensin ja päälle Biozellin hoitava sävyte värissä rasberry. Kotona on vielä lisäksi jäljellä parin vuoden takaista tummansinistä suoraväriä, pitää sitä testata vielä joku kerta.


Raidat onnistuivat ihan ok vaikka olikin ensimmäinen kerta kun niitä laitoin. Harmi, että nämä kuvat nyt ei anna yhtään oikeutta, ulkona sataa tänään vettä kuin aisaa ja kiitos sen tukka ihan lytyssä ja nää vois olla nätemminkin. Mutta eiköhän täällä parempaakin kuvaa tule vielä näkymään!

Minulle tuli postissa uudet Zumbavermeet, piti niistäkin ottaa kuva, mutta sateen vuoksi jäi sekin sitten. En oikeen välitä ottaa sisällä kuvia.5 kommenttia:

 1. Tuo hiusmalli ja väri on soppii siulle tosi hyvin!

  VastaaPoista
 2. ihanat hiukset! lyhyt malli sopii sulle tosi hyvin. voisitko laittaa kuvaa niistä ostamistasi camokuvioisista trikoista in action?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Voin laittaa. Itseasiassa piakkoin tulossa vähän pidempää treenivaatepostausta, kun olen nyt uudistanut mun urheiluvaatteita niin perusteellisesti. Odottelen vaan, että saan vielä tilatut salikengät postista! :)

   Poista
  2. jee! kiva juttu :)

   Poista