lauantai 18. tammikuuta 2014

Koiravahtina

Tämä nukkuneen rukous pääsi koiravahdiksi vanhempien luoksi koko viikonlopuksi, ihanaa! Hoidettavana vaan meidän Hyrrä-tyttö ja undulaatti Ninni, koska Jojo lähti mukaan reissuun.

Tämä hoitoreissu tuli kyllä ihan tarpeeseen, koska minun vanhempieni talo sijaitsee hiljaisella omakotitaloalueella niin saan nukkua ihan rauhassa. Kerrankin! Mua on valvottanut ehkä maailman ärsyttävin ja rasittavin yläkerran naapuri. Nuori ehkä 18-kesäinen tyttö joka on muuttanut varmaan ensimmäiseen omaan asuntoonsa ja sen huomaa. Valvoo yöt läpeensä, on pahemman luokan kantapääastuja, kolistelee, juoksee eestaas asuntoaan keskellä yötä ja varmaan treenaa kahvakuulalla tömähdyksistä päätellen. Ja tätä on joka yö klo 00-02.. Rappukäytävässä on ollut jo useampi lappu asiasta ja vein sinne omanikin, mutta tämä tyttö ei vaan usko. Seuraavaksi pitää varmaan soitella isännöitsijälle, ei ole oikein, että yksi asukas valvottaa koko taloa.


Saan pian tänne ystäväni seuraksi ja pidetään pieni tyttöjenilta. Hyrrä ja Ninni kuuluvat tietenkin meidän tyttöporukkaan myös! :) Mässyä (ei eläimille, ei hätää :D), juoruja ja tulee tänään Putouskin!

Hyrrä valmiina lenkille. :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti