maanantai 6. tammikuuta 2014

Camera strap cover

Mulla oli tuossa ennen joulua projekti, jota jouduin hieman salailemaan. Ensimmäisen kerran yläasteaikojen jälkeen koskin ompelukoneeseen ja ompelin itselleni ja kaverille lahjaksi kameran hihnan suojat joissa tasku objektiivin suojalle. Canonin hihna ei ole itsessään kovin kaunis, eikä kovin hyvä kaulalle ja niskalle varsinkaan jos kameralla on painoa. Objektiivin suojakin on vaikea pitää tallessa, varsinkin jos ei satu olemaan taskua. Googlettelin siis tuossa ennen joulua ja yritin löytää kivoja kameran hihnoja, olen flickrissä törmännyt kaikkiin hienoihin. Harmi kyllä nämä eivät ole vielä rantautuneet Suomeen enkä edes brittiläisistä verkkokaupoista löytynyt. Lähimmät olivat jenkeissä ja ihan sieltä asti en viitsinyt alkaa tilaamaan. Onnekseni törmäsin sitten hihnansuojiin joiden tutoriaaleja netti on pullollaan! Hakusanoilla "padded camera strap cover tutorial" löytyy hyviä ohjeita.


Kankaat ostin Sinooperi Home Storesta ja ovat Tildan. Tildalla on kaikkia kauniita kankaita upeilla kuoseilla ja mulla oli ihan valinnan vaikeus valita mitkä haluan.

Ompeluun sain onneksi apua äidiltä ja mummulta, minulta oli aika tehokkaasti unohtunut ompelukoneen käyttö yläasteaikojen jälkeen. Äkkiä sain onneksi siitä taas kiinni, minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa! Tosin puolaamista en muista vieläkään. :D Pitää ehkä opetella sillä haluaisin tehdä näitä suojia enemmänkin, oli mukavaa puuhaa ja voisin kuvitella näiden menevän kaupaksi vaikka kirpparilla.


Täällä siis yksi onnellinen uuden hihnansuojan omistaja ja niskat kiittää! :D

Huomenna (tänään) olen menossa vanhempien luona käymään ja tarkoitus olisi ottaa vertailukuvat uudella ja vanhalla objektiivilla ja kuvailla hieman Turun ostoksia. Eli niistä sitten myöhemmin juttua luvassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti