perjantai 6. joulukuuta 2013

Itsenäisyyspäivän asu

Iltaa ja hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille! :)

Olen viettänyt tämän Itsenäisyyspäivän porukoilla laittaen herkkuruokaa äidin kanssa, rapsutellen koiria ja katsellen Linnan juhlia. Täytyy sanoa, että tämän vuoden, hieman normaalista poikkeava Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto oli aivan upea! Konsertti oli ihana, kaunis ja koskettava ja suomalaista kirjallisuutta ja musiikkia oli tuotu upeasti esille. Kaunis ja liikuttava konsertti kertakaikkiaan.


Eilen oli työpaikan pikkujoulut ja voi että oli hauskaa! Meillä on niin ihana työporukka, olen onnellinen, että saan tehdä kyseisten ihmisten kanssa töitä. :)

Aloitettiin ilta ruokailulla Ravintola Satakunnassa ja jatkettiin Kulttuurikulmaan Kalle Aholan keikalle. Ruoka oli todella hyvää ja keikka ihan ok, mutta seura mitä parhain! Nappailtiin lisäksi porukalla kuvia torin patsaan Toriparlamentin vieressä ja meidän nauru kuului varmaan pitkälle. :D

Napattiin eilen asustakin kuva, mutta asetuksissa oli joku pielessä ja kuvat ovat tärähtäneitä (salamasta huolimatta), joten en nyt tiedä julkaisenko niitä täällä. Kaiken lisäksi rikoin mekon vetoketjun eilen kotiin palatessa eli kuvia kyseisestä mekosta saa nyt odottaa tovin.


Mekko - Sokos
Neuletakki - Vero Moda
Kaulahuivi - Vila (Pop up store)
Sukkahousut - Lindex
Nahkasaappaat - Bianco


Huomenna minulla olisi suuntana Meri-Pori ja kilpatanssikilpailut. Menen seuraamaan tuttuja jotka kilpailevat ja raahaan kameran mukaan. Hyvä tilaisuus treenata valokuvausta samalla! Luulen, että osan kuvista julkaisen sitten täälläkin. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti