torstai 19. joulukuuta 2013

Huivihulluus

Erilaiset huivit ovat olleet jo pitkään tärkeä osa pukeutumistani, osa on sen jo asukuvista ehkä huomannutkin. Huivikasani kasvaa jatkuvasti ja pursuaa jo yli, mutta mitään en raaskisi myydä. Voisin sanoa olevani hulluna huiveihin..

Kasa
Pursuileva huivilaatikkoni. Näky ei olisi paljoa matalampi vaikka huivit taittelisi, tästä syystä saan ainakin kerran päivässä kasan huiveja niskaani hattuhyllyltä. Onneksi siitä ei ainakaan voi loukkaantua. :D


Innostuin käyttämään huiveja muutakin kuin kaulaa lämmittämässä vuonna 2010 muistaakseni ja nykyisin kasaan asut aika usein jonkun tietyn kaulahuivin ympärille. Suosikkejani ovat kaikki mahdollisimman värikkäät, niitä olen hamstrannut aina. Tällä hetkellä olen mieltynyt erityisesti ruusukuvioisiin ja muihin naisellisiin ja klassisen tyylisiin huiveihin. Muutenkin pidän nyt kukkakuviosta hyvin paljon.

Ihan kaikista en kuitenkaan pidä, vihaan paksuja neulottuja ja villaisia, koska tuntuu, että vain paistun ja tukehdun. Muutaman näitä vielä omistan jostain syystä, voisi harkita kirpputorilla myymistä.

Tämä huivi unohtui kuvata. Ostospaikka Gina Tricot.


Joku kevyt huivi kaulassa on ollut pelastus useana kesänä, kun takki tai pitkähihainen on tuntunut liian kuumalta ja esimerkiksi olkaimeton toppi on vaatinut kaverikseen jotain peittävämpää.

Onko muilla jotain mitä hamstraatte vain lisää ja lisää? Kuka muu piristää asua erilaisilla huiveilla?Alempana vielä kuvat kaikista omistamistani huiveista, tai muutama taitaa pyöriä jossain nurkissa joita en löytänyt. Ja joo, olen osassa kuvia hoikempi. :D Perhanan kilppari.. Toivon tämän korjaantuvan alkuvuodesta!


ELÄINKUVIOISETKUKKAKUVIOISETVÄRIKKÄÄTKEVÄT- JA KESÄHUIVITSYYS- JA TALVIHUIVIT
SEKALAISETEi kommentteja:

Lähetä kommentti