torstai 26. joulukuuta 2013

Feliz Navidad

Ihana ja rauhallinen joulu takana ja vieläkin saan köllötellä, sillä töihin palaan vasta tammikuun puolella.

Aaton olin perinteisesti ihan kotona, auttelin äitiä ruoanlaitossa ja höpöttelin vieraiden kanssa. Meitä oli vähän isompi lössi tällä kertaa, meidän perheen lisäksi isovanhemmat ja äitini veli eli minun kummisetäni. Oli ihana olla isommalla porukalla, viettää Joulua suvun ja perheen kanssa niinkuin perinteisesti kuuluukin. Koirat myös osallistuivat innolla kaikkeen, auttoivat ruoanlaitossa seisomalla vieressä, vahtivat lahjoja, leikkivät ja riehuivat. Meidän hassut, höpsöt karvaiset lapset! :D


Koirat ovatkin meidän perheessä jouluisin melkoisia keskipisteitä. Varsinkin Jojo saa kunnon joulusekarit ja on aivan innoissaan kaikesta. Siinä on kunnon joulukoira! Hyrrä ottaa hieman rauhallisemmin, keskittyy ruokaan ja ihmisten sylissä ja vieressä makoilemiseen, pusuttelee kaikkien naamat läpi niin, että pelkään kielen kohta kuluvan puhki. :D
Jojo ihmettelee miksei lahjoja jo saa avata. :D

Joulupäivänä käytiin perinteisesti mummulassa syömässä jossa näin myös serkkujani. Osa ajasta tuli tosin makoiltua sängyssä kylmäpussi selässä. Mulla on alaselkä tulehtunut oikein kunnolla, on ihan jo paisuksissa ja kosketusarka, vaikea liikkua yhtään mihinkään suuntaan ja äiti joutui auttamaan multa kengät tänään jalasta. Huomenna yritän päästä lääkäriin!
Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun tämän selän kanssa käy näin. Yliliikkuvuus aiheuttaa kaikkea mukavaa.. Onneksi tiedän, että kunhan saan lääkäriltä kunnon tropit tähän niin selkä on taas pian kunnossa, tämä joulu tässä vaan sotkee. Ei ole lääkärit auki, päivystys vaan ja sinne ne ottaa sisään vain suunnilleen pää kainalossa.


Uudeksivuodeksi olen suuntaamassa Sannin luo Turkuun. Luvassa mm, Turun Linna, valokuvausta, shoppailua ja juhlimista. Odotan jo ihan malttamattomana! :)

Iloinen kokkailija.

Mekko - Sokos
Neule - Vero Moda
Huivi - Vila
Sukkahousut - Lindex
Rannekoru - Second Hand


Lattia Jojon lahjojenavaamisen jäljiltä. :D


Hyrrä avaa vähän nätemmin kun Jojo. Siisti tyttö. :)

Tämän joulun lemppari!

Mun on nyt pakko siirtyä huilaamaan ja lepuuttamaan tätä selkää. Ei tämä koneella istuminen ainakaan hyvää tee. :D

Miten muut viettivät joulua ja mitä pukki toi? :)

2 kommenttia:

  1. Ilmeisesti noissa sukkahousuissa on joku koriste tuossa ylhäällä. Kuvissa näyttää just niin kun ne olis valumassa polviin ja housuosan vahvike olisi tullut näkyviin helman alta. Ei kivannäköistä mielestäni. Muuten ihan kiva asu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu niissä on kuvio, joka muistuttaa hieman stay uppien pitsireunusta. Stay upeilta ne enemmän päällä näyttääkin, eikä siltä, että joku housuosa valuisi polviin. :)

      Poista