lauantai 30. marraskuuta 2013

Vanhan ajan joulutorilla


Tänään järjestettiin Rakennuskulttuuritalo Toivon ja Korsmanin talon pihapiirissä joulumarkkinat. Markkinoilla myytiin mm, erilaisia käsitöitä, koruja, ruokatarvikkeita kuten mehua ja leipää jne jne. Lisäksi sisällä oli pieni kahvio josta sai ainakin piparia ja kahvia, ulkona soppatykki josta myytiin ohrakryynivelliä ja rusinasoppaa. Mukava pieni tapahtuma kauniissa vanhoissa rakennuksissa. :)


Rakennuskulttuuritalo Toivo ja Korsmanin talo on siis yksi Satakunnan Museon yksiköistä, joka avattiin yleisölle vuonna 1995. Toivossa on vanhojen rakennusten korjausnäyttely jossa esitellään "erilaisia perinteiseen rakentamiseen sopivia korjausmenetelmiä ja -materiaaleja". Korsmanin talo taas on sisustettu Korsmanin perheen (kuvitteellinen) kodiksi vuonna 1951. Lisäksi pihapiirissä on myös muita rakennuksia. Suosittelen käymään!

 Tällä kertaa en ostanut mitään, koska unohdin ottaa käteistä mukaan. Yhdet korvakorut jäivät tosin kummittelemaan mieleen. Jos kyseiseen käsityöläiseen vielä jossain tapahtumassa törmään niin täytyy varmistaa, että on käteistä mukana.


Toppi - Second Hand (Vila)
Farkut - Cubus
Kaulahuivi - Second Hand (GT)
Laukku - H&M
Saappaat - BiancoTänään taas testailin vähän uutta meikkiä, kun olen innostunut kokeilemaan erilaisia tyylejä tuolla uudella meikkipaletilla. Ei siinä tosin olisi järkeäkään ostaa 88 värin palettia jos siitä käyttäisi vaan muutamaa. :D Tänään yritin hieman smokey eye tyylistä meikkiä, jossa käytin mustaa, tummaa violettia ja violettia jossa mukana hieman helmiäissävyä ja lisäksi hieman kultaista. Ihan hyvin tuo onnistui vaikka smokey eye on tuntunut ainakin ennen hankalalta. Pelkään aina, että näytän lähinnä turpaan vedetyltä. :D

Pitäisi myös tuo juurikasvu taikoa piiloon ja käydä näyttämässä noille hieman saksia. Jos vain ehtisin sinne kampaajalle joskus! Väripurkki on jo kotona, saisi sen vaan vielä päähän asti.


Ensi viikolla olisi luvassa työpaikan pikkujoulut ja kehitin itselleni taas kerran, yllätys yllätys, vaatekriisin. No, onneksi kaupasta löytyi kaunis mekko joten se siitä ongelmasta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti