keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Make up

Päivitin hieman meikkipussiani viimeviikolla. Muutaman perustuotteen kuten BB-voiteen ja puuterin lisäksi tuli hankittua muutakin.Olen tässä viimeisen vuoden aikana innostunut käyttämään enemmän luomivärejä, arkimeikissäkin ja tuntuukin, että niitä saa olla jatkuvasti ostamassa lisää. Hyvät luomivärit ovat kuitenkin hirveän hintaisia, joten etsin halvempaa vaihtoehtoa netistä. Kiinnostuin Coastal Scentsin luomiväripaleteista joita on kehuttu paljon, Suomesta näitä ei vaan tietääkseni saa, ainakaan tällä hetkellä enkä kalliiden postimaksujen vuoksi viitsinyt tilata niitä Jenkeistä. Osoitteesta pretty.fi törmäsin hieman vastaavaan tuotteeseen Blush Professionaliin ja klikkasin sen ostoskoriin. Kotiin sain tuotteen jo parin päivän päästä! :)

Hintaa paletilla oli vaivaiset 14,99€ ja postimaksuineen n, 18€ mikä on minusta vähän 88 värin paletista. Esimerkiksi Isadoran kolmen värin luomiväripaletti maksaa noin 17 euroa eli Blush Professional on hyvin edullinen! Pigmenttiäkin näissä oli hyvin ja jälki näyttää kauniilta. Ihana päästä taiteilemaan näin suurella määrällä värejä, saa nähdä mitä keksin näillä tehdä. :)Lisäksi kävin hakemassa Sokokselta tämän hetken "pakkomielteeni". Tumman luumun sävyisen huulipunan ja siihen sopivan huulikynän. Katsoin varmaan jokaisen meikkimerkin huulipunat läpi ja meinasin jo luovuttaa, koska juuri oikean sävyistä huulipunaa ei tahtonut löytyä vaikka kyseessä taitaa olla tämän hetken trendiväri. Aika kummallista. Make Up Storen hyllyllä kuitenkin onnisti ja valitsin huulipunan sävyssä Black Orchid Cream. Hintaa oli suolaiset 20 euroa, mutta väri levittyy tasaisesti ja sävy on täydellinen tumma luumu jota lähdin hakemaan.

Huulikynä on Maybellinen Colorsensational 338 Midnight Plum ja mätsää hyvin tuon huulipunan kanssa yhteen. Hintaa en muista, mutta oli alle kympin luokkaa.


Olen nyt kovasti yrittänyt opetella huulipunan käyttöä, koska niistä minulla ei ole oikein kokemusta ennempään, ainakaan varsinaisesta käytöstä. Olen vaan ostanut näitä hyvin huuliin tarttuvia ja paljon väriä sisältäviä huulikiiltoja. Esimerkiksi se minun käyttämäni punainen väri on yksi näistä, Maybellinen Super Stay 10h tint gloss. Jotenkin olen kokenut, että niitä on helpompi levittää eikä ole pelkoa, että väriä löytyy hampaista.

Vähän on reenailtavaa kyllä tämän kuvan perusteella. :D Yritin hakea tätä nyt ilmeisesti muodissa olevaa tyyliä, että huulipuna ei ole reunoilta aivan niin tarkkaan ja siististi levitetty vaan ikään kuin sulautuu ihoon. Vähän kyllä suttaantui liikaa tuosta sivuista, mutta eiköhän tää tästä. :D Pitäis ehkä ostaa huulipunasivellin..Loppuun vielä tän hetken lempi Zumbabiisu. Voi luoja tää on rankka, mutta niin kiva! :)

Tykkääkö muutkin ryhmäliikuntatunneilla kävijät aina siitä rankimmasta biisistä eniten? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti