sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Happy girls are the prettiest

Olen nyt jo ties kuinka monetta päivää yllättänyt itseni hymyilemästä kuin idiootti vähän väliä. Takana melko hektinen viikko ja asioiden hoitamista, mutta nyt on kaikki kunnossa. Huomenna aloitan meinaan työt ja vielä museossa! En muista koska viimeksi olen näin onnellinen ollut. :) Ihanaa kun nyt vihdoin lähtee pyörät pyörimään ja olen askeleen lähempänä unelmaani.Asukuvatkaan eivät oikein onnistuneet, mutta mitäpä tuosta. Intoilen vaan nyt niitä töitä! Ihan parasta.


Tänään käytiin äiskän kanssa lenkittämässä koirat taas kirvatsissa. Nyt pitäisi alkaa vääntämään huomiseksi työeväitä ja valita mitä laittaa päälle.

Mieleen ei ole mahtunut oikein nyt muuta, kuin tuore työpaikka eikä pahemmin muuta kerrottavaa olekaan. Tai tilasin minä nämä urheilutrikoot Better Bodiesilta itselleni. Ihan vain uuden työn kunniaksi ja siksi koska vanhat jumppapökät ovat sanomassa sopimustaan irti. Tilasin kerrankin jotain muuta kuin mustaa! Voi että nuo näyttävät upeilta värikkäiden urheilupaitojen kanssa. :)


Paita - Vero Moda
Farkut - Cubus
Kaulahuivi - H&M
Takki - Vila
Tennarit - H&M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti