tiistai 1. lokakuuta 2013

Torilla Porilaisia ja pärekorin heittoa

Viime lauantaina oli Porin torilla Porin päivän markkinat. Kävin kavereiden kanssa itsekkin paikalla kääntymässä. Kojut oli suurimmaksi osaksi tätä vanhaa tuttua metrilaku linjaa.


Kuvissa näkyvä loimulohi tuoksui aivan taivaalliselta ja näytti myös upealta. Elävässä tulessa vain on se joku juttu. :) Joka ei tosin välity näistä huonoista iPhone kuvista. Juu se kamera on vieläkin jossain hukassa..


Torilla oli myös Satakunnan Keittiömestariyhdistys myymässä Porilaisia, joukossa oli myös muutaman minunkin vanha opettajani ja yksi entisen työssäoppimispaikan ohjaavani. Harmi ettei kukaan tainnut tunnistaa minua! Porilaiset kuitenkin ostettiin ja oli muuten hyvää! Ne kourassa siirryttiin sitten seuraamaan pärekorin heittoa.


Pyörähdettiin myös Tigerissa, joka on avautunut juuri Poriin. En ollut kyseisessä liikkeessä ennen käynytkään vaikka nimi oli tuttu. Mukaan lähti uusi kangaskassi salilaukuksi ja seuraavan kuvan muki.


Olen tässä nyt viimeiset päivät yrittänyt toipua flunssasta. Juonut paljon teetä, nukkunut, katsellut netistä Serranoja ja lukenut kirjoja. Itseasiassa piti tännekin kirjoitella jo ennempään, tänään aamupäivällä, mutta olen sen sijaan tapellut koko päivän koneen kanssa. Kone näytti avatessa sinistä ruutua, tein kaikki temput joita Applen tuessa käskettiin ja mikään ei auttanut. Viimeisenä keinona asensin sitten koko käyttöjärjestelmän uusiksi, sillä tokeni!


Odotan viikonloppua ihan innolla. Luvassa Sami Hedbergin keikka, ravintolareissu ja ehkä vähän juhlimistakin. Niin kivaa! Nyt lähden taas parantelemaan tätä flunssaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti