perjantai 18. lokakuuta 2013

Indiana Janet liikenteessä

Unohtunut postata nämä viime viikon perjantaina otetut kuvat, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. Sanni oli Porissa käymässä ja pitkästä aikaa ehdittiin nähdä! Pyörittiin hetki kaupungilla ja sitten käytiin museolla moikkaamassa vanhoja työkavereita (oltiin samaan aikaan Sannin kanssa museoharjoittelussa viime talvena). Täytyy sanoa, että Satakunnan Museossa on niin ihania ihmisiä töissä! Ikävä sinne töihin.


Takki - Vila
Huivi - Vila
Laukku - H&M
Legginssit - GT
Kengät - Seppälä

Tämän jälkeen järjestettiin Raatihuoneenpuistossa pienet kuvaussessiot, oli niin kauniin syksyistä, kun maa oli keltaisia lehtiä täynnä. Sannista tuli todella upeita kuvia, mutta en tiedä miksi itse näytän niin surkealta. Ei ollut minun päiväni. :D


Myöhemmin käytiin vielä kirjastossa pyörähtämässä ja sen jälkeen suuntasin Zumbaan. Yllätys, minä Zumbassa. :D Nyt en taas hetkeen pääse sinne. Lisättiin eilen tatuointiin lisää väriä, koska se ei ollut tarttunut joka kohtaan. Nyt on taas hikoilukielto, käsi paisunut ja joka paikka bepanthenissa. Ja ihan hirveä ikävä jumppaan! Olen ihan totaalisen koukussa. :D


Huomenna olen menossa Porin Teatteriin katsomaan Sound Of Musicin. En malttaisi odottaa! Porin Teatterissa on aivan loistavat näyttelijät ja teatterirakennus on todella kaunis. Porin Teatteri on muuten vanhin suomenkielinen ammattiteatteri, jos joku ei vielä tiennyt. :)
Kun ei vaan voi olla normaalisti. :DEn tiedä itsekään mikä on idea.. :DP.S. Kirpparipöytää vielä viikko jäljellä! Käykää tyhjentämässä! Viimeksi tänään vein lisää tavaraa. :)

Patakirppis pöytä 139, Satakunnankatu 33-35, 28130 Pori

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti