maanantai 2. syyskuuta 2013

Bitches be like, tatted up!

Otin lauantaina toisen tatuointini vasempaan käsivarteen. Ensimmäinen on siis tämä kieloaiheinen tatuointi jalkapöydällä ja nilkassa. Nyt oli aiheena riikinkukko ja kuten edellisessäkin kuvassa tämänkin takana on tarina. Molemmat kuvat ovat melko suuria ja värikkäitä ja siksi ovatkin niin minua kun voi vaan olla! Värit on vaan mun juttu, rakastan kaikkea värikästä. En osaa kuvitella mitään pieniä tai mustavalkoisia kuvia itselleni, ne vaan ei ole mun tyylisiä.

Kuva saatu sovitettua oikeaan kohtaan.
Kuva tehtiin mulle kotona mikä oli mielestäni ihan hyvä juttu. Oli ainakin tuttu ympäristö kärsiä kivuista. :D Koti siis muuttui noin viiden tunnin ajaksi tatuointistudioksi ja sinä aikana minulle tehtiin aivan tuhottoman upea kuva!

Tatuointistudio kotona.
Tarkoitus oli ensin tehdä kuva kahdessa osassa, mutta koska oli aikaa tehtiin kuva kerralla valmiiksi. Osa ihmisistä ei ilmeisesti kestä noin pitkää yhtäjaksoista aikaa, ainakin näin ymmärsin, mutta kärsin sinnikkäästi läpi koko ajan ja tämän kuvan teko ei sattunut läheskään niin paljon kuin jalkapöytään tatuoiminen. Ranteen ja kyynärvarren kohdalla sattui eniten.

Ääriviivojen tekoa.

Kuva siis piirrettiin valmiiksi paikan päällä, siihen meni noin 1,5 tuntia. Sitten soviteltiin kuva käteen sopivalle kohdalle ja aloitettiin tatuoiminen. Neljä tuntia siihen siis meni ja kuva oli vihdoin valmis! Nyt on käsi vielä hieman turvoksissa ja kipeä ja joka helvekon paikka täällä asunnossa rasvassa. Sottaista puuhaa tämä tatuoinnin hoitaminen. :D Mutta olen todella tyytyväinen ja rakastan tätä kuvaa aivan älyttömästi! ♥


Ääriviivat ja varjostukset valmiina.


Valmis kuva! Ei oikein anna oikeutta turvotuksen ja päällä olevien rasvojen takia.

Kuva valmiina.

Niin rakastan tätä! ♥

4 kommenttia:

 1. Arvasinkin jo edellisestä postauksesta, että oot varmasti ottamassa uutta tatuointia tuon liikunta tauon takia!!! aivan ihana...

  VastaaPoista
 2. Hieno! Kuka ton tatuoi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sellanen Aleksandra, oli ennen Dark Art Tattoossa töissä, nyt vaikuttaa Turussa. :)

   Poista