lauantai 17. elokuuta 2013

Outfit 17.8.

Syksy saapui ja tylsyys sen mukana. Ei tapahdu taas yhtään mitään ja opiskelutkin meni sivu suun. Taidehistoriaa ei järjestetä! No jes..
Tänään taas on näitä päiviä kun näytän enemmän p*rsreiältä kuin ihmiseltä, mutta pakko on päivän asu ja uudet ostokset esitellä. Jotain hyvää edes tämän kaiken negatiivisuuden keskellä. Kuvatkin epäonnistuivat. :D


Farkut (Vero Moda), vyö (Gina Tricot) ja korallin värinen paita (Gina Tricot) ovat vanhoja, mutta tuo kuviollinen paita, korkokengät ja laukku ovat uusia. Kaikki ostettu H&M:stä. Tykkään! :) 

Innostuin meikkaamaan huuletkin tänään. Huulikiilto Goshin Couleur Intense ja sävy 304.


Vois keksiä jotain kehittävää ja vaikka googletella jos avoimessa menisi jotain muita kivoja kursseja eikä vain valittaa täällä. No kaipa tämäkin tästä vielä iloksi muuttuu. Ainakin kaikkea kivaa taas tulossa ensi kuussa, mm, mun ihana ikioma Kat tulee Suomeen, mun synttäribileet ja riikinkukosta vihjailemani asia edistyy! :)P.S. Kirpparilla vielä vaikka mitä kivaa myynnissä ja just tänään laskin hintoja! Myydään 28.8. asti!

Patakirppis pöytä 273, Satakunnankatu 33-35 Pori.

2 kommenttia:

  1. Moikka. Miten tuolla patakirppiksellä on mennyt vaatteet kaupaks? Onko parempi/suositumpi ku paanakedonkadun kirppis sun mielestä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on mennyt kaupaks tosi hyvin, jatkuvasti ollaan saatu viedä uutta vaatetta myyntiin. :) Paanakedonkadulla käy paljon enemmän väkeä kyllä, mutta me ollaan saatu Patakirppiksellä enemmän myytyä, kuin mitä esim mun sisko ja äiti vähän aika sitten Paanakedonkadulla. En sitten tiedä johtuuko siitä, että siellä on enemmän kilpailua. Patakirppiksellä on aika paljon trokareita niin ehkä me tavalliset kirppismyyjät erotutaan paremmin. :)

      Poista