tiistai 27. elokuuta 2013

Mene mökille äläkä jää kaupunkiin!

Mökkireissu ohi ja mukana ihania muistoja! Ja flunssa..

Oltiin siis kaveriporukalla Yyteri Beach Lomakylässä mökkeilemässä ja viivyttiin perjantaista sunnuntaihin. Maksettiin vähän extraa, että saatiin käyttää paljua ja oli kyllä sen arvoista! Tuli lilluttua oikein urakalla. :D

Iloinen mökkeilijä

Lisäksi tietenkin saunottiin ja grillailtiin hyvää ruokaa. Juhlittuakin tuli, jopa siinä määrin, että lauantaina kärsin päänsärystä. Lähti onneksi pienillä päikkäreillä pois ja illalla jaksoi taas jatkaa. Juhlat juhlittu taas hetkeksi!

Anne ♥

Lauantaina käytiin päivällä syömässä Yyterin kylpylähotellissa, kaikki söivät burgerin. Ruoka menetteli, mutta ei ollut mitään kovin hyvää. Talon majoneesi mm, oli valmista salaatinkastiketta ja kanaburgerissa pienen pientä kanafilettä ei edes nähnyt muiden täytteiden alta. Ranskalaiset sentään maistuivat. Illalla taas grillailtiin niinkuin perjantainakin ja oli herkkua!

Ruoanlaittoa perjantaina

Vähän jo mietiskeltiin, et voisi mökkeillä taas talvella. Päivällä pulkkamäkeen ja kuumaa kaakaota termariin, illat saunottaisiin ja istuttaisiin paljussa. Jos tää nyt toteutuu niin ihan huippua! :)

Paljussa

Olen tehnyt taas vaikka mitä kirpparilöytöjä ja pitäisi niistä tehdä postausta. Torstaina olen menossa porukoille käymään niin vois siellä napsaista parit kuvat. Jos sais vaikka sopivat kuvat banneria varten samalla, pitäisi muuttaa blogin ulkoasua hieman syksyisemmäksi.


Skumppapullo auki POKS!

Pelailtiin mölkkyä


Lepiä lepotuolissa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti