perjantai 30. elokuuta 2013

How you doin'?

Vika työpäivä oli ja meni tänään ja kyllä harmittaa! :( Meillä oli ihana työporukka ja hyvä yhteishenki. Joka päivä oli mukavaa mennä töihin, en muista yhtäkään aamua milloin ei olisi huvittanut.


Sain lähtiessä monet halit ja kiitokset työkavereilta ja mukaani kauniin kukkakimpun. Sanoinko jo, että harmittaa töiden loppuminen? 

Nyt pitäisi keksiä jotain uutta, kun se Taidehistoriakin meni sivu suun. Töitä jos löytyisi niin olisin onnellinen tai vaikka joku kurssi. Ainakin pääsykoekirjaa alan jo lueskelemaan, sillä ensi vuonna minä pääsen sinne yliopistoon!


Olen tässä kauhistellut purkutyömaata työmatkoilla. Vanha uimahalli siis vedetään maan tasalle ja lähipäivinä on vedetty seinistä päällimmäisiä kerroksia alas. Näyttääpä surkealta! Tavallaan kamalaa katsoa vanhaa minulle ja varmasti monille muillekin porilaisille rakasta ja muistorikasta rakennusta näin hirveässä kunnossa. Porin uusi uimahalli on todella hieno, mutta olisi ollut hienoa, jos tämäkin rakennus olisi saatu vielä käyttöön, jos ei uimahallina niin jotenkin muuten. Nyt tontille on tulossa ilmeisesti kerrostaloja. Niinkuin niitä ei jo täällä muutenkin rakennettaisi jatkuvasti..


Kävin maanantaina vetämässä viimeiset Zumbat, seuraavaksi pääsen ehkä parin-kolmen viikon päästä. Sain syysflunssan ja huomenna tapahtuu jotain hyvin jännää joka estää urheilun hetkeksi! Siitä tulossa postausta myöhemmin, nyt jätän teidät jännän äärelle. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti