lauantai 3. elokuuta 2013

Helsingin ostos ja pari muuta

Kerrankin sain taa pitkästä aikaa vähän laadukkaampia kuvia. Kiitos äiti ja äiskän järkkäri! :)
Esittelen nyt näitä Helsingin ostoksia näin ripotellen ja parit kengät. Juu en siis selvinnyt kirpparilla vain myymällä omia vaatteita ja tavaroita. Pitihän sitä itsekin ostaa jotain. :D

Nämä on jotkut Made in China-kengät, kuten nuo toisetkin. Patakirppiksellä oli yhdessä pöydässä myynnissä iso kasa upouusia kenkiä hintaan 5,50e/pari. Ei nämä varmaan kovin kestäviä ole, mutta mitäpä tuosta. On niin söpöt! Ja keltaiset! Kuitenkin tuuliviirinä kyllästyn tähän väriin vielä ennenpitkää niin ehkä tällaiset halppikset on ihan riittävän hyvät minulle.Tämä ostos taas on Helsingistä ja vähän laadukkaampi. Zaran takki syksyksi hintaan 39,95. Alkuperäinen hinta melkein yhdeksänkymppiä eli hyvä ostos. Katselin jo tämän tyylistä takkia Turun Zarassa, mutta jätin hyllyyn, koska hinta oli vielä korkeampi. Kannatti odottaa, koska nyt sain melkein saman mallin, mutta halvemmalla.

Toiset halppikseni ja pakkomielle keltaiseen jatkuu. Arvoin alkuun näiden ja noiden ylempänä esiteltyjen välillä, mutta en osannut päättää eli molemmat lähtivät mukaan. Onneksi, eipähän kaduta myöhemmin.


Päällä oli taas tuttu Vilan raitamekko. Vähän oli kyllä turhan lämmin tällä kelillä, mutta no, väliäkös tuolla.

En tietoa mikä ilme tämä on. Sontaa nenän alla? :D


Tässä Hyrrän päivän asua. Turkki on aitoa Tanskalais-ruotsalaista pihakoiraa ja aina muodissa!

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo raita mekko!

  Kiva seurailla tätä blogia, Jos kiinnostaa niin käy kurkkaamassa miun. Siellä on kaikkee kirppis löytöjä, miun koiruli kuvia ja askartelu hömppää jne jne kaikkee mahollista!

  http://landwonder.blogspot.fi/

  Muutenki jotenki tunnut kauheen samanhenkiseltä ku mie.. vaikken ookkaan hirvee historian ystävä muuten ku muumioitten jne sellasen osalta :D Pikku juttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Vähän jo selailin ja vaikutti kivalta sun blogi! Tarvii lueskella vähän paremmin vielä kunhan kerkiän :)

   Muumiot on kiinnostavia! Tosin niin kyllä kaikki muukin historiaan liittyvä mun mielestä, oon aika kaikkiruokainen. :D Mukava kuulla et on samanhenkisiä ihmisiä! :)

   Poista
 2. rupesin just himoitsemaan keltasia korkkareita!

  http://rosamarian.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin, ei nää kahdet riitä! :D

   Poista