sunnuntai 4. elokuuta 2013

HansamarkkinoillaUlvilassa oli tänä viikonloppuna jokavuotiset Keskiaikaiset hansamarkkinat. Kuten kaikki jo varmasti tietävät historia on mulle elämä, etenkin keskiaika enkä ole siitä huolimatta Ulvilan hansamarkkinoilla käynyt kertaakaan. Vaikka se on aivan tuossa vieressä! No nyt sitten kaverin kanssa napattiin auto alle ja ajeltiin katsomaan.


Eipä ollut ainakaan koolla pilattu näitä markkinoita, en mitään isoja tosin odottanutkaan, kun kyseessä oli Ulvila. :D Kivat markkinat silti ja mukava kesätapahtuma vaikka vertaankin näitä Turun keskiaikamarkkinoihin, niitä ei voita mikään!


Markkinoilla oli paljon esityksiä ja vielä ilmaisia kaiken lisäksi. Tässä menossa virolaisen ryhmän esitys Seitsemän kuolemansyntiä.


Seurattiin myös belgialaisten tulishowta. Aika näyttävää oli!
Vaikka enemmän minua kyllä kiinnosti tämä puskan takana seisova avustaja. :D Kuuma keskiajasta kiinnostunut mies ja maa joka on tunnettu suklaastaan. Hmm.. Taidan lähteä Belgiaan. :D


Markkinoilla oli myös paljon erilaisia kojuja, aika pitkälti samoja tai samantyylisiä kuin Turussakin, mutta pienemmässä mittakaavassa. Tässä Porin oma Ahjon Akka.


Myös toinenkin seppä löytyi alueelta. Nauratti nuo makkarat ja kahvipannu tuossa tulen päällä. :D


Turusta tuttuja tuotteita oli myös. Siellä näitä on markkina-alueella joka nurkassa, aina kuuluu soitto jostain suunnasta aluetta.


Päällä minulla oli yksi Helsingin ostoksista, Mangon ihanaihana jumpsuit. Olen jotain 3-4 vuotta etsinyt itselleni sopivaa jumpsuitia. Yleensä ne eivät sovi mulle sitten yhtään, väärä vartalomalli, mutta nyt kun kerrankin törmäsin minullekin sopivaan malliin niin lähti saman tien kassan kautta kotiin! Tämä on ihana. ♥

Kauheaa kun katsoo näitä kuvia, olen niin kampaajan tarpeessa! Jos nyt ensin tyytyisin väripurkkiin ja kävisin vähän ennen syyskuisia synttäreitäni kampaajalla. Minulla on juhlat silloin tulossa, mekko jo ostettu ja tyyli mietitty hiusmallia myöten viimeisen päälle. Saatte nähdä sitten! :)


Jumpsuit - Mango
Kengät - H&M
Kello - Asos
Laukku - Second Hand


6 kommenttia:

 1. Hei kiva, säkin kävit! :) Meit jäi ny harmittaa toi tulishow, ois ollu kiinnostava mutta ku ei niiden sivujen ohjelmalapusta saanu mitää irti ku ihan sumunen kakka, ei siis näkyny kellonajat ja esitykset. :( Hheehe, nyt tuo seppämies oli saanu paidan itselleen, meidän kuvis ilman paitaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih joo pakkohan se historiafriikkinä oli! :D

   Mekin satuttiin vaan sattumalta paikalle noiden esitysten aikaan. En saanut myöskään siitä PDF:stä mitään irti. Vähän oli huonosti tehty!

   Joo katoin kans et oli keikkunu ilman paitaa eilen :D

   Poista
 2. Ihana jumpsuit, sopii sulle ihan sairaan hyvin ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos Sanni! :) Oon ihan rakastunut tähän ♥ Haluun lisää, onneks Mangolta voi tilatakin! :D

   Poista
 3. oi, toi jumpsuit on loistava! itelläni on myös hieman hankaluuksia löytää tollasta, näiden vartalon mittasuhteiden takia. pitääpä mennä asap kattomaan jos noita vielä löytyis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ainakin Mangon verkkokaupassa oli näitä myynnissä ja muutama muukin hyvänoloinen malli. Kannattaa kurkata sieltä! :)

   Poista