sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Yyteri, yksillä ja kesäseikkailu

Heipä hei kaikille ja hyvää sunnuntai iltaa! :) Minulla on mukava viikonloppu takana, olen oikein nauttinut kesästä ja tehnyt vaikka mitä.

Uimapuku Lindex.

Lauantaina suunnattiin kahden aikaan ystäväni Annen kanssa Yyteriin. Pyöräiltiin koko matka ja yhteensä matkoihin meni 2h 30min ja matkaa oli yhteensä 40km. Oli mukava pyöräillä vähän pidempi lenkki tällä kertaa eikä ollut edes rankkaa, mitä nyt takamus vain puutui istumisesta. Jotain hyötyä siis meidän salireeneistä. :D

Yyterissä makoiltiin yli kolme tuntia ja kävimme uimassakin. Vesi oli jopa suhteellisen lämmintä onneksi. Kaunis ja lämmin lauantaipäivä veti kyllä väkeä sillä ranta oli aivan piukassa väkeä.


Illaksi suuntasin tämän Tampereen ystäväni kanssa baariin. Valittiin paikaksi Soma, koska ystäväni ei siellä ollut vielä käynyt. Tarkoitus oli käydä vaan yksillä, mutta reissu hieman venähti. Olin klo 4 aamulla kotona. Hupsis.. :D No ei sen väliä, kiva juhlia aina kunnolla kun nähdään niin harvoin!

Päällä oli Vilan mekko ja kädessä Goodjob Blossom purse.
Tänään oltiin hurjia ja suunnattiin Kokemäelle katsomaan Uunisurma taloa. Eli talo, jossa 60-luvulla mies surmasi vaimonsa ja muurasi uunin sisään, eleli ruumiin kanssa talossa 12 vuotta ennen kuin ruumis löytyi. Talo on nykyään autiona ja koska pidämme jännityksestä ja meillä oli jonkinlainen tieto siitä missä talo on niin suunnattiin katsomaan. Tovi saatiin kierrellä, mutta kyllä me se talo löydettiin.

Talolle kävelemässä.
 Oli karmivaa nähdä talo luonnossa, kun näin uunin niin voin sanoa, että pelotti. :D Siitä syystä osa kuvista hieman epätarkkoja.

Talo oli hyvin pieni, se vähän yllätti ja huoneet olivat vielä täynnä tavaroita ja rojua. Kamalaa ajatella mitä talossa on joskus tapahtunut.

Tavaraa talon edustalla.

Etuovi

Porstua

Raput ullakolle

Huone, jota Pentti Saarinen käytti kaatopaikkana yksin talossa elellessään.

Uuni johon Hilkka Saarinen oli muurattu.Uuni ja keittiötä.

KeittiöTyylikkyyden multihuipentuma. :D

Päällä oli isän kumpparit, Onlyn haaremihousut, Ginan paita, Zaran ballerinat (kädessä) ja Second Hand laukku.
Ensi viikolla olisi luvassa mm, reissu Helsinkiin ja saa nähdä mitä muuta. Postausta siis tulossa ainakin siitä reissusta.

2 kommenttia:

  1. Saappaat ainakin sopii sun asukokonaisuuteen ;) t. seikkailutoverisi ;p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo iha hirveen seksikkäät. Mun iskässä on tyyliä ;)

      Poista