torstai 18. heinäkuuta 2013

Tampereen reissu

Heipä hei taas! :)
Vastoinkäymiset jatkuu. Pois sijoiltaan menneet leuat eivät ilmeisesti riittäneet vaan nyt sain todella rajun nokkosrokon. Levinnyt kurkkuun asti ja lääkärissä olen ravannut kahtena päivänä. Saikkuakin tästä napsahti kun en edes liikkumaan tahdo päästä. Pahinta, kun en oikeastaan, eivätkä lääkäritkään täysin tiedä mikä tämän aiheuttaa. Saattaa olla edellisviikkoinen flunssa, nyt päällä joku virus, uusi shampoo, stressi. Melkoista arvailua lähteä selvittämään mistä johtuu ja ilmeisesti aina sitä ei edes saada selville. Kiva..

Nyt ei siis tästä syystä taida tulla asukuviakaan ennen kuin paranen. Harmi kun oon lauantaina menossa Kirjurinluoto Arenalle konserttiin. Sinne menen sitten vaikka pää kainalossa kun lippu kustansi 69e!

Mutta nyt sitä luvattua Tampere-postausta. Olin siis hyvän ystäväni ja hänen poikaystävänsä luona yhden yön.


Käytiin alkuun vähän kaupungilla, ostin vain meikkejä ja sen sellaista välttämätöntä. Siitä ruokakauppaan ja yöpaikkaan laittamaan sapuskaa. Laitettiin Texmexiä, maissilastut palasiksi ja pellin pohjalle, päälle salsaa, cheddarkastiketta, turkkilaista jogurttia, aurajuustoa ja juustoa. Uuniin 225°c niin, että juusto saa pinnalta hyvän värin. Oli muuten todella hyvää ja tätä teen varmasti toistekin!

Juustoa ja uunia vaille valmis.


Ruoan kanssa korkattiin skumpat.


Valmiina lähdössä baariin! Käytiin Passionissa ja Fat Ladyssä. Vähän oli erilaista tuo yöelämä Tampereella kuin täällä Porissa. :D Minulla päällä JC:n mekko, jonka kaivoin muuten kirpparikasasta (ollaan varaamassa kuukaudeksi kirpparipöytää ystäväni kanssa, eli sinne vaan ostelemaan. Olkaa kuulolla!), näin käy aina. :D

Mansikka Margaritaa tuoreista mansikoista namnam. :)

Ihana ystäväni ja ihana karvapallo Bambi! ♥
 Seuraavana päivänä käytiin kaupungilla pyörimässä, rakastan Stockan aleja! Mukaan tarttui pari mekkoa ja hajuvesi. Tarvii nekin esitellä kunhan olen itse sen näköinen, että kehtaa olla kuvissa. Nyt vain säikähtäisitte. :D


Suolijärven rannalla. Päällä H&M mekko ja neuletakki, Zaran ballerinat ja Kappahl tai Lindex laukku.
Minä tästä alan syömään jotain pientä iltapalaa ja valmistaudun nukkumaan. Taas. Muuta en olekaan tänään tehnyt kuin nukkunut, ei tämän nokkosrokon kanssa muuten oikein kestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti