maanantai 15. heinäkuuta 2013

Sattuu ja tapahtuu

Juu tosiaan aikalailla.. Suurin osa ihan hienoja ja mukavia juttuja, mutta onhan noita ikäviäkin sattunut!


Innostuin taas ensimmäistä kertaa moneen vuoteen maalaaman öljyväreillä. Olin ihan unohtanut kuinka hauskaa ja terapioivaa maalaaminen on! Värien sekoittelukin oli vielä hallussa. Ei ne vanhat kuvisluokalla opitut asiat ole siis unohtunut. Jotain hyötyä siis siitäkin. :D

Nyt maalaan muinaissuksia, inspiroiduin eräästä museolla olevasta kuvasta ja piirsin oman näköiseni version suksista kankaalle. Tulee muuten suhteellisen neutraaleilla väreillä, mutta sitten lisäilen kuvaan kultamaalia! On ihan öljyväriä ja tuhottoman kallista muuten, maksoin purkista 17e muistaakseni.


Kävin myös reissussa hyvän ystäväni luona Tampereella. Vihdoin! Monta vuotta on pitänyt ja nyt oli mahdollisuus.


Reissulla käytiin shoppailemassa, juhlittiin ja käytiin siivillä. Tästä vielä parempaa postausta luvassa. :)


Shoppaillut olen myös paljon. Kuvassa jazzkadun löytöni. Goodjob Blossom purse. Pitäis vähän kattavampaa postausta tehdä lähiaikojen ostoksista. Vai olisko näin ripotellen parempi?


Sitten se ikävämpi juttu. Päädyin sairaalaan eilen! Leuat viidettä kertaa pois paikaltaan ja sain käteeni tipan ja kunnon tujauksen rauhoittavaa. Nuo leuan lihakset vetää aina kunnon kramppiin ja siksi rauhoittava, tästäkin huolimatta onnistuin puremaan lääkäriä sormeen kun väänsi leukoja takaisin paikalleen. Hups.. :D Oli kyllä puhdas vahinko, en itse edes huomannut! Mutta nyt on leuat taas paikallaan ja äiti sai taluttaa mut kotiin kun hoipertelin vielä rauhoittavissani. :D

Että tällaista, kaikennäköistä on taas tapahtunut ja tulee muuten tapahtumaankin! Nyt alkoi siis Pori Jazzit ja kaikkea mukavaa suunnitteilla!:)

2 kommenttia:

 1. Minäki muutaman kaverin kanssa ihastelin tuota laukkumallia, se on aivan upea :)

  Harmi ettei rahahana oikeen voinut enempää aueta, kun tuli jo ostettua kaikkia käsityöjuttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se on! Ihastelin sitä jo viimevuonna, mutta nyt oli pakko ostaa. :)

   Poista