maanantai 17. kesäkuuta 2013

Toivepostaus: meidän koirat ♥

Sain lukijalta toiveen tehdä postausta meidän koirista. Paremman tekemisen puutteessa ajattelin tehdä tämän samantien! :)Eli meillä on kaksi Tanskalais-ruotsalaista pihakoiraa, uros Jojo ja narttu Hyrrä. Koirat pitävät majaa mun porukoilla, mutta lasken ne kyllä minun ja siskonikin koiriksi, koska asuttiin kotona useampi vuosi Jojon ja Hyrrän aikaan ennen kuin muutettiin omiin asuntoihin.


Koogarden's Vermont


Kennelnimi: Koogarden's Vermont
Kutsumanimi: Jojo
Syntymäaika: 11.8.2004

Väritys: kolmivärinen
Häntä: pitkä
Korvat: ruusukorvat

Näyttelytulos: FIN MVA
Koetulos: AGI 1


Jojo on meidän ikuinen pikkupentu. ♥ Ikää herralla on tänä vuonna jo 9 vuotta, mutta energiaa löytyy yhä kuin pieneltä pennulta. Tätä poikaa ei ikä paina! Leluja raahataan toinen toisensa perään jalkojen juureen, että leiki mun kaa ja juostaan sitten innoissaan ympäri pihaa. Jojo on myös haka häiriköimään minun ja äidin puheluita. Joka ikinen kerta taustalta kuuluu vinkulelun vingutusta. Hölmö koira. :D

Jojo agilityilee.

Jojon kanssa käytiin innolla koiranäyttelyissä ja Jojosta tulikin muotovalio heti seuraavana päivänä täytettyään kaksi vuotta. Myös agilityä Jojo harrastaa, ensin ohjaajana minä ja siskoni, sitten vain minä ja nykyisin äitini.


Dekkarin Felicity Lemon


Kennelnimi: Dekkarin Felicity Lemon
Kutsumanimi: Hyrrä
Syntymäaika: 27.12.2006

Väritys: valkoinen-ruskea
Häntä: pitkä
Korvat: eteenpäin taittuneet

Näyttelytulos: NUO EH
Koetulos: AGI 1


Hyrrä, Hyrveli, Pampa-karhu, Pullava, meidän hassu pieni narttukoiramme. Aivan mahdoton uimari, hulluna oraviin ja kummallisin tapaamani koira. Hyrrä on oikea persoona, hassuja tapoja riittää ja aina saakin olla naureskelemassa tämän neidin puuhia. Vieläkin tyttö esimerkiksi luulee, että aivastaminen tarkoittaa komentelua. Sitä pärskähtelyä saakin sitten kuunnella kun asiat ei mene aivan niinkuin Hyrrä haluaa. :D

Hyrrä agilityilee.

Hyrrän kanssa käytiin myös alkuun näyttelyissä, mutta sitten Agility vei mukanaan. Ohjaajana toimi ensin siskoni ja nykyisin äitimme. Tokoakin Hyrrän kanssa kokeiltiin, mutta ei ollut meidän neitosen juttu. Ei suostunut istumaan märässä maassa. :D Muutenkin on melko mukavuudenhaluinen tapaus, aamupissalle kun pitäisi lähteä saa peiton alla makoilevalta Hyrrältä vain vihaisen katseen ja murinaa. :D

"Nyt leikitään!"
Jojo ja Hyrrä ovat mulle ihan mahdottoman tärkeitä ja rakkaita. ♥ Ilman en pärjäisi! Nämä kaksi piristävät aina jos on huono päivä, molemmat änkeävät kainaloon, Jojo antaa haleja (ihan oikeasti! :D) ja Hyrrä pussailee naaman märäksi. Yhdessä ovat myös aivan parhaat kaverukset, Hyrrä tietysti se joka määrää, narttukoira kun on. Yhdessä vetävät hirveää formulavauhtia pitkin pihaa, häätävät kaikki linnut ja rusakot pihasta ja haukkuvat ikkunassa kaikki ohikulkijat (ei kyllä sais mut kun se on niin kivaa!).
Minun rakkaat ♥

Vesipedot!
Meidän ihanat pienet karvavauvat! ♥

(Pahoittelen muutamia huonolaatuisia kuvia. Jouduin kaivelemaan näitä netin syövereistä ja laatu nyt on mitä on.)

2 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia ja muutenkin koirulit kuulostaa just semmosilta parhailta. Itellä on nyt 5kk vanha narttu jonka kanssa vielä opetellaan ja väännetään kättä, mutta en vaihtais mihinkään. Ehkä siks ymmärtää tuon koirien tärkeyden. <3 mahtavia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Aww sulla on vasta ihan vauva vielä :) Ootas kun sille iskee murkku päälle, sit vasta onkin vääntämistä ja komentamista :D Mutta on ne sen kaiken vaivan arvoisia, ihania hauvoja ♥ :)

   Poista