sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Porin uusi Ravintolalaiva

Käytiin ystävän kanssa testaamassa Porin uusi Ravintolalaiva Amore. Tai ihan vaan terassilla istuskeltiin, mutta kuitenkin.


Enpä uskonut, että terassilla käyntiä voisi mikään paikka sössiä, mutta niin kävi eilen. Laivassa on kaksi baaritiskiä, toinen ulkona kannella ja toinen sisällä. Mentiin tältä ulkona olevalta tilaamaan, itse join lonkeron, mutta kaveri tilasi colan. Tähän tarjoilijatyttö sanoi että holittomia myydään vain sisältä. Sinne siis odottelemaan ja tovin saatiinkin odotella, työntekijöitä pyöri ympärillä, mutta kukaan ei noteerannut meitä. Lopulta eräs työntekijä tuli meiltä kysymään, että ollaanko menossa terassille, että ne juomat tilataan ulkoa. Kerroin kaverini haluavan alkoholitonta ja sitä ei kuulemma saa ulkoa, no ymmärsi sentään tässä vaiheessa myydä meille.

No ei tässä vielä mitään, mutta kun cola (tai pepsi max) oli aivan lämmintä! Siis ihan tulikuumaa, oli varmaan seisonut auringossa päiväkausia. Edes jäitä ei laitettu sekaan viilentämään.


Mä toivoin, että tämä oli vasta jotain alkukankeutta, kun ravintola oltiin avattu vasta edellisenä päivänä ja ruokalista vaikutti hyvältä, haluan sitä päästä vielä testaamaan. Mutta jos ei silloinkaan suju niin äänestän kyllä jaloillani. Muuten paikka oli oikein viihtyisä ja olen varma, että jos asiat saadaan rullaamaan niin kyllä siellä kävijöitä tulee riittämään.


Päällä minulla oli Vilan mekko, Ginan poncho, Aleksi13 laukku/lompakko ja H&M rannekorut.

Loppujenlopuks mentiin sitten Tullibaariin ja juotiin kaakaot. Tosin sieltäkin lähdettiin pian, koska karaoke.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti