lauantai 19. tammikuuta 2013

Urheilulinjalla taas

Tein tässä vähän hankintoja tätä mun urheiluharrastustani varten. Muutaman jutun joita olen tarvinnut jo kauan ja muutaman jutun joiden hankinta tuli ajankohtaiseksi tässä viimeisen viikon aikana. 


 Oon kokenut tärkeäksi, että mulla on urheilua varten useemmat parit trikoita, toppeja ja urheiluliivejä ja pyrin panostamaan merkkituotteisiin. Treenaan kuitenkin useamman kerran viikossa, pyykkiä ei ehdi pestä jatkuvasti. Vaatteet myös hiotaan jatkuvasti läpi ja kun on useampi vaate niin kierto on pidempi ja toivon merkinkin vaikuttavan kestävyyteen. Joskus kyllä haksahdan ihan näihin H&M:n urheiluvaatteisiin, ne on suht kestäviä kun ottaa huomioon niiden halvan hinnan. Lisäksi mallistossa on usein niin söpöjä vaatteita etten vaan voi jättää hyllyyn. :) Mutta nyt niihin hankintoihin.

Nyt kun sais ostettua vielä kunnolliset kuulokkeet, nuo Applen omat ei pysy korvissa sitten millään.

Tämä on ollut hankintalistalla jo kauan, viimekesänä taisin ensimmäisen kerran haaveilla tällaisesta. Nyt tuli ajankohtaisemmaksi kun mulla on nykyisin tuo iPhone ja se on turhan iso lenkillä taskussa kannettavaksi. Ostin siis Top Sportista tuollaisen hihnan/taskun jonne saa laitettua puhelimen, rahat ja avaimen. Haaveilin pinkistä, mutta kun niitä ei ollut niin kaipa tää mustakin kelpaa. Tämä on muuten varmasti kätevä salillakin, tarvii ottaa testiin joku kerta tässä.


Toinen jo pidempään hankintalistalla ollut oli huppari jossa olisi vetoketju edessä. Voin sitten käyttää ennen treenejä ja niiden jälkeen. Mulla on ollut käytössä tähän mennessä Espritin joskus teini-iässä ostettu huppari, aivan jo kulunut ja reikäinen. Nyt saan onneksi heittää sen menemään. :D

Huppari merkkiä Torstai.

Huppari on ostettu Sokoksen urheilupuolen aleista, -50% ja hinta oli 17 euron luokkaa. Ei paha. :) 


Oon jo pidemmän aikaa katsellut tätä Karhun söpön vaaleanpunaista sykemittaria Halpahallissa, hintaa 29e. Aina oon kuitenkin jostain syystä jättänyt hyllyyn. Nyt kuitenkin mun hyvä ystävä sai joululahjaksi Polarin sykemittarin ja sen innoittamana hankin vihdoinkin tän. Ei nyt ehkä ihan Polarin laatua, mutta saa kelvata toistaiseksi. Tää saa olla mun harjoituskappale, joskus hankin sit oikeesti sen laadukkaamman sykemittarin. :D Vaikka hyvin tääkin näytti pelittävän mitä eilen testailin, vedin yksinäni kotona Zumbaa, sen yhden biisin jonka muistan kokonaan oikein ja ihan realistisia lukemia tuo mittari näytti. :)

Pinkki ja vaaleanpunainen on mun värit, niinkuin ootte varmaan panneet merkille. :D


Mulla on lähiaikoina jalat ja jalkapohjat kipeytyneet tuolla jumpissa, luultavasti kengät niin kuluneet jo, että kipeyttää mun jalatkin jo. Oon muutenkin vähän hankalajalkainen tapaus, vauvana oon ollut lonkkalastassa ja mitä kaikkea. Vieläkin mulla vasen nilkka kipeytyy milloin mistäkin, on lättäjalkaa ja tuntuu, että kengätkin lävähtää sivuille ennätysvauhtia.

Löysin nämä kengät Sokokselta, Reebokin musta-violetit fitnesstossut. Kenkien pohjissa on pivot pointit, nuo pyörylät tossa päkiän kohdalla. Helpottaa mm, Zumbassa pyörähtelyä. Nää on muuten törkeän mukavat jalassa, ei satu mihinkään, ei purista, niinkuin pumpulissa kävelisi! :) Saa nähdä soveltuuko nää Pumppitunnille ja salille vai tarviiko mun ostaa sinne vielä omat kenkänsä.


Oon kyllä kauheen tyytyväinen näihin ostoksiini. Nyt voin taas uudella innolla paneutua treeneihin! :) 

Loppuun vielä Don Omarin Zumba, yks meidän uusista biiseistä Zumbatunnilla! :)


Hyvää viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti