lauantai 22. joulukuuta 2012

Näkee taas nokkaansa pidemmälle

Minulla oli tuossa parisen viikkoa sitten aika optikolle, oli jo aikakin kun edellisestä tarkistuksesta oli kulunut jo 4 vuotta. Sain ensimmäiset lasini siis vuonna 2008 käydessäni autokoulua. Ajotunneilla tulin tulokseen, että herranjestas mähän en näe kunnolla. :D Kummasti alkoi se ajokin sujua sitten sen jälkeen.

Nyt sain vihdoin ja viimein varattua itselleni ajan näöntarkastukseen, tulin taas tulokseen että huonontunuthan se näkö on. Niinkuin loppujenlopuksi olikin, ei paljoa mutta kuitenkin. Nyt olen kaksien uusien lasien onnellinen omistaja! Kiitokset vielä makutuomaroinnista ystäville ja siskolle.

Ns, rennoimmaksi laseiksi valikoitui Karen Millenin pinkit ihanuudet.
Nämä menee mm, salilla, kesällä ja lörttövaatteiden kanssa.

Olen tykästynyt optikkoliikkeistä Specsaversiin. Tarjous kaksi yhden hinnalla on aivan mahtava! Hintaa kaksille merkkilaseille, pinnoitteet molemmissa laseissa ja näöntarkastus tuli vain 304€. Ei paha! :)

Toisiksi laseiksi valitsin Osiriksen lasit. Näiden on tarkoitus olla ne ns, virallisemmat lasit jotka menee sitten esimerkiks juhlissa ja kun näen vähän enemmän vaivaa vaatetuksen suhteen.


Lasit rivissä. Ylimmät aivan ensimmäiset Osiriksen lasit, alempana yllämainitut.

Jos jotakuta kiinnostaa kyseiset lasit niin kyseessä nämä mallit:


Karen Millen (sävy purple)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti