maanantai 13. heinäkuuta 2009

New stuff

Nyt on tullut viikonloppuna oikein törsättyä alennusmyynneissä. Ostin huimat 3 tavaraa.. :D Paljon muutakin olisin halunnut ostaa, mutta yritin ajatella järkevästi. Yhtiä kenkiä kylläkin harkitsen..

Tässä tämän päivän asussa näkyy pari uutta ostosta.
Photobucket

Pitsinen toppi (uusi! 12,90 €) - Vila
Valkoinen toppi - H&M
Farkkuleggarit - Vila
Kengät (uudet!) - H&M

Photobucket


Näitä kenkiä kuolailin jo keväällä, kun näin ne H&M:n katalogissa. Kävin alkukesästä etsimässä niitä H&M:llä, mutta olivat jo loppuneet. Viime viikolla kävi sitten aika tuuri näiden suhteen. Alkuviikosta kaupan hyllylle oli ilmestynyt 2 paria näitä kenkiä! Yhdet minun kokoani ja toiset hieman pienemmät. Minulla ei kuitenkaan ollut silloin rahaa mukanani. Palasin sitten parin päivän pästä katsomaan josko nämä sattuisivat olemaan vielä siellä, ja arvatkaas vaan.. Pienemmät olivat jo menneet, mutta nämä olivat vielä tallella. Huhhuh.. Aika tuuri kävi, ei voi muuta sanoa. Ja hintaakin oli vain vaivaiset 9,95 €.


Photobucket

Tämän ostin ihan niitä clip oneja ajatellen. Omat hiukseni menettävät ikävästi kiiltoaan aina kesäisin ja kiiltävämmät pidennykset huomaisi helposti. Toivon tämän auttavan. Hintaa oli 5,50 €.

2 kommenttia:

  1. Vau!Hyvä tuuri sulla kävikin:)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Niin kävi. :) Itse sitä vähän ihmettelen, kun en en yleensä ole mitenkään erityisen hyväonninen. :D

    VastaaPoista